Göbek deliğime dokunamam, hayatta bakamam bile. Hele bazen arkadaşlarım bildikleri için huyunu, göbek deliklerine parmaklarını sokuyorlar, kusacak, bayılacak gibi oluyorum. Normal mi, benden başka yaşayan var mı bunu?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Neden? Göbek güzeldir aslında. Senin bir takıntın var belli ki bu konuda?
Göbek deliği iğrenç içinden organların çekilecek gibi
Slasher gore tarzı filmler falan mı izledin de böyle bir düşünceye kapıldın? İnsanın vücudunun herhangi bir yerinden deriyi kaldırdın mı zaten iğrenç olmayan bir şey yok. Sen içiyle ne ilgileniyorsun dış güzelliğine bak, bence çok güzel göbek deliği estetik.
Hayır sanki dokununca iç organlarima dokunmuş gibi oluyor birden dışarı taşacak gibi ya da o dokunurken ki hissedilen hissiyat iğrenç
Çok garip ilk defa duyuyorum bunu. Arada organlarla göbek arasında o kadar tabaka var. Göbek dediğin ince bir zar değil ki hemen ardından organlar çıksın... Gece gece ne konuşuyoruz kızım biz ya? :D
Sjxjsjxjs gelde bunu beynime anlatıp ikna et olmuyor normallestiremiyorum
Senin bu takıntın bir yerden kalmış zihninde belli. Sakın Alien filmlerini izliyim falan deme köpükler saça saça kudurur hık diye gidersin mazallah :D Allah göbekli arkadaşlarına sabır versin, tiksine tiksine bakıyorsundur kesin :D
Sjxjsjdjsjd bk görmüş gibi hemde
Korku filmi mi ben zaten izleyemem öyle şeyler ödüm bkumda yaşayan bir insanım bünyem kaldırmaz sjxhsjx
Sen korku filmleri izlemeden böyleysen zaten, izlesen iştahtan kesilirsin boş ver :D Ama iyi yanından bak; çevrende bu sayede göbeksiz hep fit, baklava karın kaslı insanlar kalmış olacak :P
Öyle olmuyor maalesef dnxjsjxjs karın kaslı olsada o delik hep aynı delip ve iğrenç sjjsjxj
Bant yapistirirsa kaslara odaklanabilirim sjxbsjdjs
Bu konuda resmen zıtız seninle :D Ben de göbekte delik görmeyince çekici bulmuyorum. Sanki karnın gamzesi göbek deliğiymiş gibi, o olmayınca eksik hissettiriyor :D Neyse koca göbekli bir kocan olunca bu korkularını yener alışırsın dert etme :D
Haaayir sjxjdjx
Kocana şimdiden acıyorum 🌝🌝🌝
Ne olacak canım sanki alt tarafı ufak bir dert djxjdjx
Umarım ufak olur 😄 Yoksa koli bantı bile tutmaz :P
ya da kıldan yapışmaz falan dimi sjxhsjd
Tiksindim ya dixjs
Valla o da aklıma geldi de seni iyice hayattan soğutmaya gönlüm razı olmadı :D Ama evet, önce traş etmen gerekece kocanı 😄😄😄 Sen en iyisi bu korkuyu yen
Yapamam kılsız ve gobeksiz koca bulmak daha kolay gibi geldi
Kıl erkeğin şanındandır, orada dur artık. Göbek bitti bir de kıl çıktı. :D Kılsız erkek olmaz.
Doğru ya çok zor onada çare bulunur elbet tras olmaz batar
Batsın. Evlenince anlarsın, erkeği hissetmek için önce kılının batması lazım. Öyle bebek teni gibi tüysüz kaymak erkek cildi olmaz. :D
Erkek arkadaşım var ve tam olarak bebek gibi yumuşacık teni hatta ilk farkettigimde çok şaşırmıştım kızlardan bile yumuşak kolu bacağı sidjsjxd
Erkek arkadaşın kaç yaşında? 13 falan mı? :D Ya kösedir ya da yaşını senden saklıyor :D
24 yaşında çok kılı da yok ya saç sakal baya var ama vücudu öyle değil bebek gibi sixhwjs
Sırf göbeği bant tutsun diye özellikle çocuğu seçmediysen ben de bir şey bilmiyorum :D
Nerden bileyim ben görmeden göbeğindeki kılı sjxhsjs burdan buldum birde uzak mesafe
Uzaktan nasıl biliyorsun peki kılsız olduğunu? Hahahaha :D Neyse özele girmeyeyim anlaşıldı 😄😄😄
4 yıl oldu ya kaç kere görüştük sjxhsjx
4 yıl uzaktan iyi idare etmişsiniz bravo.
Olabilir. bende misal kıyafetlerin üstüne ve de saça dokunamam nedense.
Seninki daha zorlayiciymis ben görmezsem olur biter djxhsjx
Asko emin misin senjn ki daha zor bu düşün derim shsjsj
Gelip gözümün önünde göbeklerini parmaklamazlarsa ve bir de düşük bel + crop modası biterse gayet de katlanılabilir jfvhjv
Aşko kızlar için se no sorun jfjfjf
Farketmiyor
Eee ilerde evlilik olduğunda nasıl olacak.
Bantlamayi teklif edeceğim sjxhshx
Göbek deliği fetişi birine denk gelsen napacan acaba zuahshdh shdjd
ilginç bir huymuş ama olabilir yani
Çok iğrenç bişey özellikle crop düşük bel kombinlerinde kafamı kaldıramıyorum djxjs
Sjssjj desteğin için sağol
Durup dururken niye sokalım ki
Sksjsjx ya yok durup dururken değil ben tiksiniyorum diye yapiyorlar
Haha sana gıcıklık
Aynen öyle
Sevildiğini bil 🤣
Baya hissettiriyorlar sağolsun sjxjs
Evet bencede
Hayır.,.
Nasiiil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Göbek deliğine dokunamama veya bakamama durumu düşündüğünden çok daha yaygın bir hassasiyettir. Omfalofobi olarak adlandırılan bu durum, genellikle çocukluktaki olumsuz bir deneyimden ya da o bölgenin hassas sinir uçlarından kaynaklanır. Arkadaşlarının bu durumu şakaya vurması üzerindeki baskıyı artırmış. İçini rahat tut, yalnız değilsin ve bu tamamen kontrol edilebilir bir beden algısı hassasiyetidir 🧠✨ Peki bu durum ne zamandan beri hayatında var, çocukluğuna dair hatırladığın bir anı geliyor mu aklına?