Vallahi ya gülüyorum böyle, biraz olgun olun ya, aklı başında her şeye inanmayın be, basit olmayın yahu
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vallahi ya gülüyorum böyle, biraz olgun olun ya, aklı başında her şeye inanmayın be, basit olmayın yahu
Erkekler en çok kadınların makyajına ve estetiğine inanıyor o kadar görsellik odaklilarki o makyajın altından ne çıkacak düşünmüyorlar birçok kadının makyajsız hali Mahmut abiye benziyor kadınım ama yalan yok ben bile makyajsız görünce şaşırıyorum bazen. Ama görmemiş kıtlıktan çıkmış gibiler o yüzden hepsi trans kadın hakediyor
Gece gece güldürdün beni Kızz güzel tespit , ama bazıları var çok zeki hiç düşmüyor bu hataya , güzelligide geçtim böyle nasıl anlatsam kendilerini begendirmek için hiç yorulmuyorlarda ayrı ayrı herkese aynı şeyleri söylüyorlar puhahahhaha
😅😅İşte bu erkeğin küçük beyni sebebiyle olan bir şey çünkü cogusu karşısındaki kadını düşünme organıyla dinlemiyor inan cinsellikten başka bişe bilmedikleri için her şeylerini kaybediyorlar hiç üzülmem hakediyorlar
İnsanlar bazen sevdiği, güvendiği ya da duymak istediği şeyleri söylediği için karşı tarafa inanmayı seçerler. Bu durum saflıktan ziyade iyiniyet, duygusal yoğunluk veya manipülasyon tekniklerini fark edememekten kaynaklanır. Beden dili ve niyet okuma konusunda farkındalık kazanmadıkça herkes kandırılmaya açıktır. Sen karşındaki insanın seni kandırmaya çalıştığını en çok hangi davranışından ya da söyleminden anlarsın? 🧠🔍
Cevap
14Cevap
Saflıktan değil aslında o karşı taraf ile iletişime geçebilmek içindir
Tamam işte tek kişi olmuyor o birçok kişi oluyor ve bu basitlestirıyo
Karşımızdakinin karakterini ölçemedigimiz için bazen bazi şeylere inandığımız oluyor maalesef
Haklısın. Yenice kandırıldım daha🤠
Buradakiler daha beter abazaliktan kör olmuşlar
Erkekler 21 mi 23 yaşında kadar hala biyolik olarak ergen
Ne oldu kimi kandırdın
Valla safız
Olmayın yazık size
Eh iyi yönleride var tabi , Hepte seytan olmaz , bazen saflık erkeğe yakışır , ama basitlestirecek kadar değil ,
Amin amin
Belkide kanmış rolü yapıp kekliyorlar seni 😀
Yok ama be illaki ele veriyor kendini zaten ilk konuşmasından herseyinden anlıyorsun ne olduğunu
Bazısı öyle
abla öğret bize
Neye kandı ki
Temiz kalpli olmak aptallık mı
Tmmm
Sikcem seni görcen safı
Birileri sinirlenmiş hömmm biraz akıllı olun o zaman basit varlıklar
İnşallah seninse akın olur kudurup Akın'ın derdine düşersin
Sknin derdine düşersin
Sana etmezler p*rno da bulamazsın duvarlar sürtersin inşallah
Hele yazmayı öğren önce puhahahah
Bilmiyorum öğretsene