Saydığın davranışlar genelde duygusal olgunlaşmamışlık ve sorumluluk alma korkusunun dışa vurumudur 🧠 Karşı taraftan sürekli verim bekleyip çaba göstermemek, ilişkilerde dengesiz bir güç dinamiği yaratır. İnsanlar bazen konfor alanından çıkmamak için bu pasif tutumu benimserler 🔍 Seni bu tarz davranışlarla en çok yoran şey sürekli ilgi beklemeleri mi yoksa sorumluluktan kaçmaları mı? ☕
Erkekte olsa insanız günün sonunda. Sizlerdeki duyguların benzerleri bizlerde de var, bizler de kötü bir gün geçiriyor olabiliriz yanımızda eşimizi, sevgilimizi bizimle ilgileniyorken bulmak isteriz. tonlarca sorumluluk varken üzerimizde bir de (Anlayışsız olanlardan bahsediyorum) anlayış bekleriz. Çoğunuz “seninle gurur duyuyorum , iyi ki varsın iyi ki benimlesin, sen her şeyin Üstesinden gelirsin “ gibi motivasyon konuş konuşmalarını yapmıyorsunuz bile erkeğinize. 40 gün sırtında taşırsın da bir gün indirince prenses Oluyorsun biraz empati ve farkındalığıızı yükseltmenizde fayda var. İkili ilişkiler bir şeyleri eşit şartlarda paylaştıkça çoğalır ama bu saydıklarınızı sadece siz beklediğiniz bir ilişkide zaten hikayeniz güzel sonuna bitmez
Taşıdığım özellikler arasında her dediğim olsun, bana sürekli ilgi gösterilsin yok. Karşılıklılık varsa varım, yoksa prenses veya prens arayanlar saraya buyursun. Makinacıyız 😎
sapına kadar prensesim, tecrübeyle sabit bi kız sana prenses diyosa bil ki doğru yoldasın seni hamal diye kullanamadığı için zayıf yerin olduğunu varsaydığı erkekliğine saldırıyordur. gerçek dünyaya hoş geldin aşko, en. ayi değil kimse, evet hayatlarında bi kere kendilerine saygı duymadıkları için size kulluk etmeyi erkeklik sayan bi takım abazanlar bol bu ülkede ama iq su 3. basamağı görecek kadar yüksek hiç bir erkek bu numaraları yemez, isteyen istediğini yapar istediği gibi yaşar size uymak zorunda değiliz, hani siz bize bişey borçlu değilsiniz ya biz de size hiç bir şey borçlu değiliz. çok yaşa feminizm çok yaşa eşitlik.
Duygu kavramı;mesela bir şeye üzülme, alınma gibi insanlığın iç yapısında olan kavramların sahibi yoktur. Erkekler hep içine atacak değil. Her şeyi dışa vurmak size ait bir durum da değil.
empati yapma, merhamet gibi kavramlardan yoksun olan cinsiyetsizler de buna dahil.
Bir taraftan duygu gerektiren romantiklik olsun, bir taraftan ben her türlü bezdireyim ama bana alınmasın, kızmasında hiç bir şey yapmasın. Sinirlenirse kenara çekilse suç. Konuşsa suç olsun. Olabilecek en saygısız şekilde laf sokayım yine sussun.
Bu gibi benzetmeleri yapan net ruh hastasıdır. Ve çok büyük saygısız.
bir durumu kınadıkça maganda, odun ve dağ kaçkınlarına benzemeye mahkum olacaksınız. erkekleri olabilecek en rezil halde kınamaya devam edin.
Şükür hiçbiri yok 😎 erkek önde gider kadın elinden tutup arkasından gitmeyi sever. Erkek yönlendirir, onarır, planlar, fikre değer verir, sarıp sarmalar vs vs. Maskülenlik bunu gerektirir. Maalesef erkeklerin çoğu nerdeyse hayattan bi haber. Kadınlar erkekler mal diyordu da kızıyordum şöyle sağa sola bakınca harbiden robot gibiler bazıları höt demesen gitmiyorlar
ben hiç o kafalarda biri değilim, sorumluluk almayı ve sorunları trip atmak yerine direkt konuşarak çözmeyi severim. erkekte o tarz aşırı alınganlık ve sürekli ilgi beklentisi bana çok ters geliyor.
Of en net prenses erkek sürekli oturduğu yerden kadınları eleştiren tipler dkdkdkd hani eyvallah kadınlar mükemmel diyin demiyoruz ama işsiz gibi sabahtan akşama kadınları da çekiştirmeyin yani
Herkesin kendi karakteristik yapısı vardır ve kimseyi karakterine göre aşağılayıcı bir kategoriye sokamazsınız. Erkeklerden eril davranışlar bekliyorsanız siz de dişil olmayı ve erkeğe boyun eğmeyi becereceksiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Saydığın davranışlar genelde duygusal olgunlaşmamışlık ve sorumluluk alma korkusunun dışa vurumudur 🧠 Karşı taraftan sürekli verim bekleyip çaba göstermemek, ilişkilerde dengesiz bir güç dinamiği yaratır. İnsanlar bazen konfor alanından çıkmamak için bu pasif tutumu benimserler 🔍 Seni bu tarz davranışlarla en çok yoran şey sürekli ilgi beklemeleri mi yoksa sorumluluktan kaçmaları mı? ☕