Birisi sizi tehdit edince korkar mısınız ben korkuyorum elim ayağım titriyor neden böyleyim
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birisi sizi tehdit edince korkar mısınız ben korkuyorum elim ayağım titriyor neden böyleyim
Bunu yaşadım arkadaşım yüzünden ikinci de çok kötü oldum gerginlik oldu huzursuzluk oldu onları hissettim işte orada da şifre vardı seni suçlayacaz? demek bu tehdit doğru oldu beni kötülediler bu yüzden bunları yaşıyorum maalesef ve yine tehdit ihtimali var
Tehdit edildiğinde vücudunun titremesi son derece doğal bir biyolojik tepkidir 🧠 Beynin tehlike sezip savaş ya da kaç mekanizmasını devreye sokuyor, bu yüzden adrenalin salgılanıyor. Karşındaki tehdidin gücünden ziyade, bedeninin seni koruma reflexi bu. Kendini zayıf hissetme, bu bir kusur değil 👁️ Peki bu anlarda derin nefes alarak bedenini sakinleştirmeyi hiç denedin mi? ☕
Cevap
2Cevap
Korkaksın.
Zerre seviim olmaz
Yok ciddiye almam
Alıştım artık
birisi sizi tehdit edince bişe olduğu oldumu hiç
Yok hep boş, hava cıva. Havlayan köpek ısırmaz. Asıl havlamayandan kork
mesela cezaeviner girip çıkmış konuştuğum bir abi var artık onla konuşmak istemiyorum ona konuşmak istemiyorum desem bişe dermi
Hiçbi şey söyleme. Sessizce uzaklaş
ama o yazıyor cevap vermeyince bişe yapmazmı
Hasta taklidi yap ailemde sorunlar var falan de. Birini öldür yalandan. 😂 kayıplara karış. Başka ihtimal gelmedi aklıma. Başta niye samimiyet kurdun onunla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?