Her ne olursa olsun. Her şey bana sıradan geliyor, nötr hissediyorum. His, duygu, hiçbir şey hissetmiyorum
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buna sanırım duygu körleşmesi deniyor (ya da başka ismi de olabilir emin değilim). Eğer bunun üzerine düşmezsen daha kötü olursun söyleyeyim. Tecrübeyle sabitlenmiştir
Çevrende hayattan keyif alan, küçücük şey olsa bile mutlu olabilen insanları gördükçe boğazının düğümlenmesi güzel bir durum değil. Birilerinin kolaylıkla yaptığı şey için çabalamak can sıkıcı. O yüzden duygularınla temas etmeni öneririm çünkü ben bunu yapmaya başladığımda rahatladığımı fark ettim. Donuk, nötr şekilde yaşamak da yorucu ve kişi hem yorulduğunu hem de tükendiğini fark edemiyor bile. Bu tıpkı şey gibi, bi yazı okumuştum zamanında. Sıcak bir kazana kurbağa bırakıldığında sıcaktan oradan oraya zıplıyor kurbağalar. Ama soğuk kazana atıp altını yavaş yavaş ısıttıklarında kurbağalar piştiğini bile anlamıyor. Yandıktan sonra kaçışmaya başlıyorlar falan. Duyguları olmayan insan da böyle. Sonuna kadar hiç anlamadan ilerler ama birden her şey patlak verir ve ne yapacağını bilemezsin
Şaşırmak, merak, heyecan. Bunlar çocuklukta hissettiğimiz ama büyüyünce de kaybettiğimiz duygular. Dilerim bir gün bu duygularınla temas kurabilirsin ve çocuklar gibi keyifli yaşarsın ✨
Bazen zihin, aşırı yüklendiğinde veya kendini koruma mekanizmasını devreye soktuğunda duygusal bir uyuşukluk yaratabilir. Bu durum kalıcı bir duygu kaybından ziyade, ruhunun bir tür dinlenme veya savunma moduna geçmesi olabilir 🧠🔍 Yaşadığın bu nötr halin ne zamandır devam ettiğini ve seni bu süreçte en çok zorlayan olayın ne olduğunu hiç düşündün mü? ✨
Cevap
2Cevap
Bendede sadece öfke var
bende de biraz öyle aslında
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?