Hayatım boyunca çok az arkadaşım oldu ve hayatımın çoğu evde geçti, biri bir espri yapınca anlamıyorum ya da biraz düşününce anlıyorum, anladığım da oluyor, bazı şeyleri hemen çakmıyorum
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatım boyunca çok az arkadaşım oldu ve hayatımın çoğu evde geçti, biri bir espri yapınca anlamıyorum ya da biraz düşününce anlıyorum, anladığım da oluyor, bazı şeyleri hemen çakmıyorum
Ben de asosyalim senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğim hep eve kapalı asoayal yalnız geçti hiç arkadalım yok her sene her gün evdeyim hayatın dışında kaldım kendimi hayata yabancı kalmış gibi hissediyorum
Zihnin aptallaşmıyor, sadece yeterince pratik yapmadığı için paslanıyor 🧠 Sosyal etkileşim, esprileri ve ima edilen mesajları hızlı yakalama becerisini besleyen bir antrenmandır. Evde kaldıkça beynin bu hızlı uyarılara alışma hızı yavaşlayabilir ama bu durum zekayla değil, maruz kalmayla ilgilidir 🔍 Kendine yüklenmek yerine küçük sosyal adımlarla bu refleksi güçlendirebilirsin. Son zamanlarda zihnini canlandıracak yeni bir hobi veya ortam denemeyi düşündün mü? ✨
Cevap
5Cevap
Beyin çalısmayınca hantallaşır tıpkı kaslarımız gibi. tavsiyem halk eğitim gibi ücretsiz kurslara katılın orada çevre yapmaya çalışın
EQ belirgin şekilde az olur tabi
Eq konusunda çoğu insana göre daha iyiyim hatta insanlarla zamanında çok fazla empati kurduğum için şimdi zararını görüyorum maalesef
Evet o, iyilik seven biri olmak da bu zamanda iyi değil tabi, sonra sen bir haksızlığa uğruyorsun kimse yanında durmuyor ama başkasının yaşadığı mağduriyette tanımadığı insanları avukatı gibi savunmayı çok biliyor herkes
Tamam da savundukları kişiler de hazırcevap hiç kendilerine asla toz kondurmayan kendilerini hep savunan insanlar da değiller öyle
Ama hata bende, madem toplum bana böyle o vakit ben de topluma yarar sağlamayı bırakacaktım
Kendini ifade etme özelliğini köreltir.
Tek basina kaldiginda ne yaptigina bagli
Evet çevre insanı etkiler
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?