Her gece "Allah'ım ona karşı olan duygularımı yok et ne olur" demekten o kadar çok yoruldum ki
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O şekil dua etmeyi tercih etmiyorum. Allah'a çözüm yolu göstermek doğru değil. Duygularımın yok olması çözüm mü, bilmiyorum. Duygularım yok olunca acım bitecek mi onu da bilemem. Belki daha büyük sorunlara ve daha büyük acılara neden olacak. Yağmur altında ıslanınca Allah'ım bulutları kaldır diye dua edersin bu sefer güneşin sıcaklığı altında yanarsın, ondan sonra yağmurun altında ıslanmak daha iyiydi dersin. Bu bir çözüm olmadı, bir acı gitti, başka biri geldi. O yüzden Allah'a ben çözümü biliyorum, sen benim sana söylediğim çözümü uygula şeklinde bir duayı doğru bulmuyorum. Genelde bir günahından ötürü başına bunlar gelmiş olabiliyor ve aslında yapılması gereken şey Allah'ı övgüyle anmak, derdini anlatmak, bağışlanma dilemek ve Allah'ın merhametine sığınmaktır. Çözüm sunmak ise saygısızlık olabiliyor. Sonuçta senin sunduğun şeyin çözüm olup olmayacağına Allah karar verir ve ayrıca o acı bir günahından ötürü başına gelmiş de olabiliyor. İsterse senin duygularını öldürür ama sen acı çekmeye hatta daha büyük acılar çekmeye devam edersin. O yüzden çözüm sunma, günahların için af dile ve merhamet dilen
Bak Allaha böyle dua etme. Sonra duan kabul olmuyormuş sanırsın. Doğru dua ve doğru yöntem bu değil. Belki duanın kabul oluşu anlatacağım şeylerden bilmiyorum işte. İmkan verirsen faydası olacağını düşünüyorum. Müsait misin?
Bu yükü tek başına taşımaya çalışmak kalbini çok yormuş, seni çok iyi anlıyorum. Birini unutmaya çalışırken sürekli onu düşünmek zihnin en tatlı manipülasyonudur; ne kadar bastırırsan o kadar büyür. Kendine kızmayı ve duygularınla savaşmayı bıraktığında iyileşme başlayacak. İzin ver o hisler gelsin ve geçsin, zorlama. Bu gece dua ederken onu unutmayı değil, kendi iç huzurunu dilemeyi denemeye ne dersin? 🧠✨
Cevap
6Cevap
Ben her gece daha da fazlalaştırsın diye dua edip yorulmayı tercih ediyorum
Ne güzel
Yoruyor ama geçiyor zaman lazim ağla acı çek ama içine atma umarım kalbin en kısa zamanda ferahlar
En son ne zaman bitti senin ki?
Veri tutacağım. Ne kadar kabasın
Allah diye bir şey yok.
Duygular da sadece hormonal ve kimyasal değişim. Başkasıyla seviş, unutursun gider.
Zamanla unutuluyor yeter ki gözlerini aç
Ben kalpsiz miyim acaba lan
Hahahahahah🤣
Niye ki
Bu yasta bu sozler
Nolmus yani
Ons besledigin duygular neden bitsin istersjn
Acı çektiğim icin
Evli miydi
Hayir ya ne alaka
Genelde kizlar bi erkekle konustuktan sonra evli oldujlarini duyarlar
Yok abi ya alakası yok
Anladim unutursun merak etme baska bi erkek cikar unutur gidersin takilma hani hayat bununla ibaret degil daha yolun basindasin hayata tam atil anlarsin
Geçmiş olsun
İllaki biter
iyiyim ben yo
Bilmiyorum gün içinde ruh halim sürekli değişiyor
Kısmen
Ozaman gelsene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?