Hayatınızda sen de benim hatalarımdan birisin, senin için harcanan zamana yazık dediğiniz biri var mı Dldldldödgs
Bu arada güzel şarkı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatınızda sen de benim hatalarımdan birisin, senin için harcanan zamana yazık dediğiniz biri var mı Dldldldödgs
Bu arada güzel şarkı
Hayır yok , birini hayatımda hata olarak görüyorsam, ondan uzak durmayı ve hayatıma almamayı tercih ederim. Geçmişte yaşananlardan dersimi alırım ama aynı insanlara aynı hatayı tekrar yapacak kadar da hayatımda yer vermem. Benim için en önemlisi, huzurumu ve kendime olan saygımı korumak.
Sende benim hataalarımdan biriisiiin, var tabi olmaz mı
Teşekkür ederim
olmaz olur mu, benim de zamanında körü körüne güvenip harcadığım zamana çok acıdığım biri var maalesef. ama o hatalar olmasa bugünkü aklımız da olmazdı diye avutuyorum kendimi.
Var tsbi bir süeü kişi ve kendim kxmx
Şarkı harika bir gönderme ama psikolojik açıdan bakarsak, hiç kimse tamamen ziyan edilmiş bir zaman değildir. Bize acı veren ya da pişmanlık duyuran insanlar, aslında sınır çizmeyi ve kendimize verdiğimiz değeri öğreten birer tecrübedir. Ben de geçmişte yanlış insanlara şans verdim ama onları hata değil, kendime kattığım birer ders olarak görüyorum. Peki senin bu şarkıyı söylerken aklına gelen o kişi, sana en çok hangi konuda ders oldu? 🧠✨
Cevap
12Cevap
Olmazsa zaten boşa yaşanmış bı hayat cikmazmi ortaya
Evet maalesef oldu ama sarkidada soyledigi gibo hatalar yalan duygularda basliyor . Zaten biomdada yaziyor
Hayatım komple bir hata zaten
Sezen güzel demis
Yok olursa da yok hükmünde olur silerim
Vardı hallettim
Var... Eski karım.
Hayır
Şükür herkesi çıkardım canım
Hataya yer yok bende
Vardı
hata olarak görmediğim kişi var 1.2 tane evet
Var evet
Dolu