Birisi size "çok çirkinsin bu suratla insan içine çıkma mümkünse iş yerine gelenleri rahatsız ediyorsun" dese napardınız?
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer seni aşağı çekerek kendini yukarıda hissetmeye çalışıyor sanırım. bazı ruh hastası insanlar başkalarını incitebildiğini gördüğünde kendini güçlü hissediyor, bundan sapkınca tatmin oluyor. bu cümleleri o yüzden kurmuştur muhtemelen. ya da direkt saf bir terbiyesizlik, hadsizlik, kötü kapli olma hâli diyebiliriz🫥
kötü kalpli*
En azindan durust dedim icimden cunku inan bunu dolayli olarak yapan bilerek gormezden gelen asiri sinsi insanlar var ve bu kisilerin dogrudan gunahini alamadigin icin hep sagliksiz bir iletisimle birbirinizle irtibat kurmak zorunda kaliyorsunuz, mesela sana bilerek emir veriyor cunku kendi guzelligine guveniyor, sordugunda da manipule ediyor bir sey istedim carpitma gibisinden. Sen de kafamda kuruyorum diyorsun irtibat kurmaya devam ediyorsun.
Bu kadar ağır bir ifadenin sende yarattığı kırgınlığı ve öfkeyi çok iyi anlıyorum. Ancak unutma ki bu tarz yıkıcı cümleler senin görünüşünle değil, tamamen söyleyen kişinin kendi içsel yetersizliği ve nezaketsizliğiyle ilgilidir. Kendi öz saygını koruyarak sakin kalmalı, sınırını net bir şekilde çizmeli ve bu toksik davranışı iş yeri yönetimine bildirmelisin. Kimsenin senin varlığını sorgulamasına izin verme. Peki, bu saygısızca çıkışı yapan kişiyle aranda geçmişten gelen bir gerginlik var mıydı? 🧠✨
Cevap
3Cevap
En azından benim yüzüm çirkin sen kalbindeki ve dilindeki kötülükle topluma zarar veriyorsun çok konuşma derdim
Hahahahayattt diyerek gidiyor o da
Bir şey demezdim. Şu anki halim biraz çirkin. İnsan içine zaten çıkmıyorum zorunda kalmadıkça. Faceshaming bende pek bir etki yapmıyor
Birisi vardi calistigim yerde musteri olarak gelen. "bu mu?" dedi, cocuk da evet dedi. Sonra "senin goznu skm" falan diye kufur ede ede gitti. Onu anlamadim. Ama o evet diyen cocuk cok yakin davraniyordu. Acaba beni arkadasina onerdi de arkadasi begenmedi mi, yoksa arkadaslarina sey mi dedi ben bu kizdan hoslaniyorum diye sonra arkadaslari dalga mi gecti hangisi?
Büyük ihtimalle ikincisi
Nereden anladin ki, arkadasina onermis olmasa neden kufur ede ede gitsin arkadasi? Hatta sey diyorlardi burada birisi varmis diye konusmalari geliyordu onu gormeye geldik gibisinden. Cocuk benden epey bahsetmis o zaman.
Bahsin geçildi onların ortamında, bu bir gerçek. İki olasılığa 50/50 verdim ama ben kanaatimi ikinciden yana kullandım. Anlamaktan ziyade tahmin ettim. Eğer o ortamda bulunsaydım veya muhabbeti dinleseydim daha net söylerdim
Üc kisilerdi. Birisi tamam abi abartma cik disari falan dedi, digeri sessiz kaldi sonra patladi sen dışarı cik gostericem sana falan dedi beni savundu bayagi. Ben de ne diyecegimi bilemedim anlamadim o an sessiz kaldim. Ama o cocuk ikide bir "senin gozunu skm nereye getirdin bizi" falan diyordu dkjdjdj. Yani o savunan cocuk surekli yakin ilgili davraniyordu ama arkadasina mi onerdi yoksa benden hoslandigindan mi bahsetti bilmiyorum djdjdjdj
Seni savunduğuna göre tahminim doğru demektir. İlki olsaydı savunmakta bu kadar diretmezdi. Belli ki o çocuk senden hoşlanıyor
Aa dogru haklisin tamam begenmedin der gecerdi, ama bir baskasi begeniyor diye o cocuk bana bunu mu yakistirdiniz tarzi niye senin gozunu skeym diyerek dertlensin ki onu anlamadim benim arkadasim cirkin birinden hoslansa senin gozunun ayarini skeym falan demezdim bana ne sonucta naparsa yapsin
O da o elemanın şeyliği işte. Çok kafaya takma
Demesine gerek yok biliyorum farkınayım zaten de mecburen çıkıyoruz işte tipsizlikten içeri almasalar bari 😂😂😂
Amacın ne diye bi sorardım bu kadar çirkin bi kalbe sahip olmayı o mu seçmiş diye
Bi tarafımla gülerdim
Bilmem
Skrdim sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?