Başarısız, şanssız, gudubet, basireti bağlanmış ne derseniz artık.
Hangi kategoride neyi denediysem artık şansım mı bir türlü dönmedi ya da ben mi başarısız oluyorum bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başarısız, şanssız, gudubet, basireti bağlanmış ne derseniz artık.
Hangi kategoride neyi denediysem artık şansım mı bir türlü dönmedi ya da ben mi başarısız oluyorum bilmiyorum.
Her şeyi denedim olmadı yani aşkta başatısız oldum, istediğim üniversiteyi kazanamadım ailemle aram açıldı arkadaşlarım bozuldu yani neyi elime atsam olmadı ama iyi bir ders çıkardım bir insan ne kadar çabalarsa çabalasın eğer koşullar buna uygun değilse istediğin şey olmayabilir
Bazen hayat üst üste geldiğinde zihnimiz olumsuzluklara odaklanma eğilimi gösterir ve bu durum bir başarısızlık döngüsünde hissettirebilir 🧠 Yaşadığın bu his, yetersizliğinden değil, muhtemelen hevesinin ve enerjinin kırılmasından kaynaklanıyor. Şans dediğin şey bazen doğru zamanlama ve bakış açısı değişimidir 🔍 Kendine haksızlık etmeyi bırakıp küçük adımlarla başlamaya ne dersin? En son hangi olay seni bu kadar çaresiz hissettirdi? ☕
Cevap
3Cevap
Arada benim şansızlık tutuyor, ama kendimi adadığım işte başarısız olma ihtimali düşük tabi bu işin gidişatına göre değişir
Başarısız olduğum çok şey var
Bazenn
Kısmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?