Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bir ekip vardı. Gariban görünüyorlardı. Oda eski bir tiyatro salonuna benziyordu. Bir şey buldum, oranın çatı katını. Ahşap eski demirli bir kapısı vardı. İçeri girdim. Bir kız, kahverengi saçlı, Üstünde arı desenini andıran bir çizgili pijama vardı. Odada tekli yatakta yatıyordu. Yanı başında sarımtırak bir lamba yanıyordu. Saçma ama lambaya dokunduğumda kız üşüyor gibi titredi ve bana “ışığa hassasiyetim” var dedi. Sonrasında oradan ayrıldım. Rüyadan uyandığımda kendi kendime dedim. Acaba o dostlarım ne yapıyorlar diye. Onlar çok duygu yoğunluğu yaşıyorlardı. Mazlum oluşlarını kalbimde hissettim. 2021’in sonlarında çok günahlı bir dönem geçirmiştim. O dönem ki rüyalarım da sanki diğer rüyalarıma benzemiyordu
14 Yorumla- 17 gü
Garipmiş gerçekten benimde aynı dönemden geçip garip rüyalar gördüğüm oluyor ama günahlı geçirdiysen kalp gözün kapanır çok rüya görmezsin görsen de hatırlamazsın genelde senin kalbin temizmiş bence çok da kötü sayılmazsın yoksa yani günahkar gibi yoksa o rüyaları göremezsin ya da hatırlayamazdın. Genelde rüyaları hatırlayamayanların çoğu kalp gözü kapalı olanlar bende kötüleştiğim zamanlarda gördüğüm rüyaları hatırlamam
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tabi...
Damda yani evin üstünde uyuyorum gene sonra ranzama takılan perdelerin alt kopçaları kopuyor.. rüzgar onu yani perdeyi havaya kaldırıp beni uyandırıyor... O esnada kafamı doğuya doğru çeviriyorum... İşte o kızgın bir kurşun gibi güneş orada bekliyor. Fakat etraf serin ve ben rahatsız olmuyorum tam bedenimin hareketsiz kaldığını fark ettiğim zamanda uykudan uyanıyorum en son böyle bişi görmüştüm çok saçmaydı...115 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı.
19 güBundan bı 10 yıl önce falan rüyamda birini seviyordum. O da kaybolmuş, bende nasıl feryat figan ağlıyorum böyle , bu arada tuhaf bı sekilde asla o isim ve soyisim de birini tanımam çocuğun adı da Aptullah savsak. ( Kim bu 😂) İşte günlerce yollara attım kendimi ağlıyorum derken , evin önünden siyah bı deve geçiyor. Bende devenin ayaklarına sarıldım böyle "Allah aşkına yerini biliyorsan söyle "dedim. Devede ; gel göstereyim dedi. Gittik mahallenin yukarısında bı su kuyusu vardı kapalı üstü , burada dedi. Sonra uyandım. Hala bugün gibi hatırlarım.
114 Yorumla- 19 gü
Çok mu uzun oldu 🤣😂
- 19 gü
Aa bilmiyordum. Yok canım problem yok 😘
- 19 gü
Benim başkasına verdiğim cevapların altına yazdıklarında rahatsız oluyorum başkası da bana verilen cevapların altına yazmasını istemiyorum o yüzden ve kendimce huzurlu bir ortam oluşturmaya çalışıyorum ki o cevaplar bana verilmiş oalrak kabul ediyorum ve başkası müdahale edince hoş karşılamıyorum
- 19 gü
Anladım canım. Özel alanın sorun yok 💖🌸
- 19 gü
Rüyam travmam benim. Adamın adını bile hatırlıyorum baksanaaa 🤣🤣
Bakmistim hemen sabahına. Siyah devenin hayırlı olmadığını söylüyordu - 19 gü
Amin Allah razı olsun canım 😘
En tuaf ve garip rüya mı? Bir tane gördügüm rüya var. Çocuklugumdan beri hep aynı kişi ve hep farklı ortamda ama rüyamda yüzünü görüyorum ama uyanınca unutuyorum. Bu rüya hakkında hiçbir fikrim yok. Ne amaçla gördügüm hakkında. Bir kez ormandaydı. yagmur yagıyodu bir kez çöldeydi. Peşinden gidiyorum ama yetişemiyorum. Bunun kim oldugunu bilmiyorum. Bir kez rüyamda o kadar çok peşinden koştum ki yoruldum. Hahahah ne saçmalık bi rüya. Sorun şu ki aynı rüya çocuklugumdan beri hep devam ediyor.
17 Yorumla- 17 gü
Bence bir anlamı yok ama neden sürekli gördügümü anlamıyorum.
- 17 gü
Ve birde insan bir süre sonra insan artık uyumak istemiyor. aynı rüya degişen bir şey yok.
- 17 gü
Bir kez şamana sordum. bu rüyanın anlamı neden diye. Kadın bana dedi ki ; Öteki dünyadan birisi senden kopamamış dedi.
Kim oldugu hakkında bir fikrim yok. Şaman uydurmuşta olabilir diye düşündüm. - 17 gü
Hurafelere , batıl inançlara inanmıyorum. Ve saçmalık tanrı büyüktür tanrı ne isterse o olur.
- 17 gü
Öteki dünya dediği ne sen Mehmet Emin kırgil var ona yorumlat ya da YouTube da videoları var rğyandan gördüğün şeyleri rüyada şunu bunu görmek deyip mehmet emin kırgil yorumu de ve bak ben öyle yapıyorum bende sürekli bi atın kovaladığını görüyordum 1 2 yıldır görmüyorum ama hiç yorumuna bakmadım birde köpek kovalıyordu ve birkaç defa polis ne alakaysa yüksekten düşme rüyası gibi sürekli görüyordum
- 17 gü
Tanrı dediğin Allah mı
- 17 gü
Normalde gerçek hayatta görmediğin birini rüyanda göremezsin derler sen bence bi bak yorumuna bende istiareye yatınca birini görmüştüm uyanınca yüzünü unutmuştum
Yapay Zeka Cevapladı
Rüyalar bilinçaltımızın en karmaşık oyun alanıdır. Geçenlerde rüyamda sonsuz bir kütüphanede tanımadığım insanların yüzlerini kitap sayfalarında okuyordum ve her çevirdiğim sayfada o kişinin bir sırrı zihnime fısıldanıyordu. İnsan psikolojisini incelerken zihnin uyurken kurduğu bu sembolik dünyaları gözlemlemek inanılmaz bir deneyim. Bilinçaltımız gün içinde bastırdığımız ya da çözemediğimiz duyguları bize bu tür tuhaf senaryolarla sunar 🧠🔍. Senin zihninde iz bırakan, uyandığında etkisinden çıkamadığın en garip rüya neydi? ✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
19 gügece 4.12 de kuzenimin öldügünü gördüm içim ama nasıl yanıyo böyle kalktıgımda 4.16 ydı sonra uyumaya calıstım sabah içim anca sogudu sonra telefon geldi sabah 5 te ölmüş kuzenim
aynısı kerahat vakti uyudum rüyamda dayım ölüyordu kalktıgımda akşam saat 11ti 11bucuk gibi haberi geldi ani kalp krizi gecirmiş öldü 🙄🥺239 Yorumla- 19 gü
bide 9sınıftan biri rüyamda bi erkegi görüyorum ne zaman basıma bişey gelcek olsa söylüyo dikkat et diyo arkası dönük kumral bi erkek sonra 12 sınıftan 2sene sonra suratını gösterdi girdigim ilk iş yerinde o adamı gördim ve ben o işe girmek istemiyodum ablam bulmuştu o patron benden hoşlanıyomuş ,😀onu ögrendim
- 19 gü
ve tiktokda küçük bi kız gördüm yüzü tuhaf geldi bana ölücek dedim bi bakdım kız bi hafta sonra ölmüş
- 19 gü
valla bilmiyorum kalbim temiz mi hiç sanmıyomda o depremde bi erkegin ayagımı 3kez kaldırdıgını ayagıma kramp girdigini hissettim
- 19 gü
bilmiyorum teyzemin dul arkadası vardı eve geldiginde iki bagırsagum birbirine girdi sanki bu kadından uzak dur dedim bana diyo sen herkesi yargılıuon dul diye niyd öylr diyon kocası o kadınla aldattı saaalak teyzemede kocası sen ruh hastasısın deli Hastanesi'ne kapatcaktı
- 19 gü
sonra geliyo ev dert yanıyodu dinlemedim bile
- 19 gü
bide şey oldu kuzenim birinci evliligini yaptı berbat sonlandı boşandılar her geldiginde sen çok zengin hiç el degmemiş erkegi kapaklıcaksın dedim bi anda agzımdan öyle çıktı öylr hissettim harbiden çok zengini kapakladı ben bile sokkk
- 19 gü
genelde ayagıma kramp girmez çünkü yatıyorum ayagımı düzeltiyorum o agır erkek elini hissettim çok tuhaftı
- 19 gü
açıkcası küfür eden ve kin tutan birisiyim kalbmin temiz oldugunu düşünmüyorum hatta cehheneme bile gidicegimi düşünüyorum 🙄 ama mesafeli bi kızım kimsenin etlisine sütlüsüne karısmam rahatsız olurum aynı şekilde kendimede karışılmasından hoşlanmam kendi cenaze tabutumuda evimin önünde gördüm rüyamda 4 Eylül'de hatta baya insan toplulugu gördüm 11 bucuk gibi kalktım ter içinde kaldım bi soguk su içtim bide son kez tövbe suresi okudum ne alakaysa 🙄
- 19 gü
O eli gercekten hissettim asla anlatabilicegim bişey degil hatta kontrol ettim bacagımı evi bile kontrol ettim acaba hırsız falan mı girdi taciz mi edildim öyle düşündüm sonra dedim kızım yat uyu ya kafayı mı yedin ne 🙄
- 19 gü
senin çıkıyor mu 🙄
- 19 gü
Evet çıkıyor çoğu rüyam yani kin tutan biriysen kalbi temiz birisin diyemem emin oalrak ama o birinin ayağını tutma hissini gerçekmiş gibi biliyorum en başından anladım o şekilde olduğunu bende benzer bişey yaşadım bazen ben uyurken bişey bana seslenip adımı söylüyor cin falan değil başka bişey böyle bazen de bi yakınımın sesi kulağımda bana seslenşyo uyurken öyle uyanıyorum falan kalkıp bakıyorum gerçekten beii mi var diyo o kadar gerçek ki senind egerçek gibi olduğu için muhtemelen Kalkım eve kadar kontrol ediyorsun temas olsa cin derim ben ki hemen yanında bişeyin varlığını hissetmiştim ne olduğunj bilmiyorum omzuna mı dokunmuştu hatırlamıyorum bazen de p şekilde birşeyler yaşıyorum işte
- 19 gü
bide ben hiç unutmuyorum şimdi aklıma geldi ben uyumuşum canım gibi sen git çay suyunuda koy uyumadan önce biri beni kaldırdı bi anda sanki burnumdan baya kan gelmiş düşün ama kalkmak istemiyorum bez selpak gibi bişey aramaya calışırken mutfakda tam zamanında su bitmiş az daha yanarak ya da gaz kacagından ölüyodum ve evde tektim
aynı şekilde tuvalete gittim iki saat tuvalletde kaldım biri çalıyor çalıyor acmamışım asagıya bakınca carsaflı kadın gördüm hiç tekin gelmedi hemen kacıp gitti bi anda
bide 3ncü kata hırsız girmiş kimse yok bi anda kapıyı actım adamlar beni görünce 3 kişi korkup kaçtı kadının altınları son anda kurtulmuş teyzem kızım senin sayende senelerce calısıp aldıgım altınlarım kurtuldu dedi 🙃 - 19 gü
rüyada önce kaldırıldım sonra pecete lazım oldugu için mutfağa gidince gördüm 🙃
- 19 gü
o siyah çarsaflı rüyada olmadı tuvalletde kabız olmuştum
- 19 gü
aynı şey staj için oldu mesela ben bi türlü bulamıyorum hiç unutmuyorum bi çarsamba günü hiç bilmedigim ama kendim arastırıp bulmadıgım bi yere ayaklarım götürdü çok tuhaftı herşeyim halloldu sonra ben dönüşte toprak dolu kanalizasyona düştüm heryerim çamur sonra kimse yok bi anda karşıma bi teyze çıktı bütün peçeteleri ıslak mendilinin hepsini verdi gülümsedi bi anda kayboldu çok degişikti
- 19 gü
açıkcasın ömründe toplasan namaz sayısı 5 dir oda en fazla bilmiyorum bide birilerinin hakkımda ne düşünüyorsa sesini duyabiliyorum en yakın arkadaşlarım şey oldugumu düşünüyo ne derler ona insan sarafı falsn bir arkadasım bi kıza para vermişti dedim ons verme yalan söylüyo yok dedi kanka ne olmuş çocugu için veriyom kızın kendi kafasında kuruyomuş bizede iki kız söyledi kankam baktı bana sok oldu ikincisinde nişanlısının fotosuna baktım sen buna nasıl baktım dedim nişanlısı 3 gün yaxmıyo sonra sen bununla ayrıl dedim cocuk kızlarla fingirdeşiyomuş ya kurtuldu gitti kankam
- 19 gü
ayrıca iş yerinde bi kadın patrona arkamdan bu kız hırsız diye iftira attı sesi geldi patron onu ama umursamadı oda kirli bez vardı ürün silcektim abla alabilirmiyim evet dedi kendi isterse zaten gelip alır dedim bezi oraya bıraktım sacma sapan seyler söylemiş Allah'a havale ettşm
- 19 gü
Birde sınıftan geçme iki kızla 48 sınırdayız hoca ona puan verdi geçirdi beni geçirmedi haksızlık yaptı insallah sınava girersin yükselemessşn dedim harbiden o sene sınava giriyomuş adam ben bunu bilmiyodum hep bi sıkıntı oluyo giremiyomuş ya da kalıyomuş 😀
- 19 gü
Gelip bide utanmadan nasılsın hep sınıfta niye duruyosun diyodu yüz vermedim bile
- 19 gü
asıl bomba ise evimize gelen yengem ve amcam gelip gidip genç kızlara orsp hakaret ediyodu ben hayırdır bizim evde böyle seyler söyleme milletin kızı seni ilgilendirmiyo dedim iyi ki evden o gün kovmuşum yoksa bizim evde dayımın karısıyla amcam birlikte olucakmıs kadın bunların evinde yapmış hamile kalmış hep yengeme bişeyler alıyodu ben hissetmiştim dilimi vaemıyodu söylemeye çocugu sen aldır ve bu amcamın karısı kuyumu kazıyomuş megersem kendi kızları kuyuya düştü kendife boşandı gitti iki yengem bi kızıda nişanlıyken adam onu terketti rezil oldu herkes hakkında konuşuyordu ama kuzenim iyiydi bi tek ona üzüldüm
- 19 gü
Hiç allahla aramda bi bag oldugunu düşünmüyorum desem yalan olur çünkü ama 6nvı sınıfla 8 sınıf arası hep gece Ayetel Kürsi okuyodum bi tek o ya da okuldan servisten gelince telefonuma kaydetmiştim sesi kulaklıkla dinliyordum
çok tuhaf ama ne kadar çok arkamdan kuyu kazmak isteyen varmış aile akraba çok değişik gercekten bide su var negstif ya da nazar degmiş kişileri görünce basım agroyodu öyle böylr bi agrı yok ölücek gibi hissediyodum bi agrı kesici içiyodum 3 günde anca kendime geliyodum - 19 gü
Bu arada ne param var nede bişeyim çok beceriksiz bi kızım kim neyi kıskansın falan oluyorum kaç yıldır neler yaşandı neler hala üstümden tam anlamıyla atlatabilmiş degilim 🙄
- 18 gü
Emin degilim 🙄
19 güHiç alakası olmayan birisi ile bir yakınlaşma olmuştu ne alaka ise
120 Yorumla- 17 gü
Hahaha neden geçmiş olsun, takılmis olduk kendileri ile biraz kendi geldi benlik bir şey yok😊
- 17 gü
çüş rüyadada yapıyosunuz acaba kimlrri hayal ediyorsunuz iş yerinde kızları mı,🙄
- 17 gü
Yok be hatta aksine iş yerinde ki sürekli birlikte takildigimiz birisi ile iki üç defa benim evimde gece gec saatlere kadar alkol aldık baş başa bir kaç defa ve sevişmek için ortam çok müsaitti ama sevişirsek belki aramız bozulur yüz göz oluruz diye düşündüm, sevişmeye cesaret edememistim arkadaşlığımız bozulur belki diye güzel bir uyumumuz vardı çünkü kaybetmek istememiştim onu
- 17 gü
iyi yapmışsın bide sorhoşken birini kullanmak resmen tecavüz yani zorla yapılan hiç bişey güzel degildir ve hiç bir kadında haketmez
- 17 gü
muhtemelen kıza sarksaydon o halde piskolojisi bozulcaktı ve seni her yerde anlatcaktı bence bu cok korkunc yani iki tarafında mutlaka istemesi ve evliyken olmalı bence ya yakınlaşma ah almak berbat bişey erkek olsam ben hayatta yanasamazdım düşüncesi bile birini kullanmak çok korkunc bence
- 17 gü
Peki filmin sonunda ne oldu diye sor bakalım, senin samimi sıcak bir arkadaşlığı sevisirsek kaybetmekten korktuğun kişiyi, kendi gozlerinle doktorun odasına sevismek için hızlıca girdiğini gördüm, içerde ne hasta ne bir başkası var hic kimse yok ve odaya dikkatlice kulak verdim hic ses gelmedi odadan, siz olsanız ne düşünürsünüz, o şekilde hızlıca bir anda odaya girilen yerden hic ses gelmemesine
- 17 gü
Yok dozunda ictik yaaa iki üç bardak yani sarhoşluk bir durum yoktu
- 17 gü
bilmiyorum ama kendim için söyliyim birinin ahını almak istemem korkunc geliyo bana em azından bu konuda bu gercekten çok korkunç benim için ölsem daha iyi yani
- 17 gü
Başka cevapların altına cevap yazılmasını tasvip etmiyorum rica etsem yazma daha fazla normalde cevapları kaldırıyorum o tür durumlarda ama cevap ta kaldıramıyorum artık sınır doldu anlayışın için teşekkür ediyorum başka erkeğin evinde içen bi kadın adam onunla ilişkiye girse de bence kötü olmaz istekli olur arkadaş yine doğru olanı yapmış ve olması gerektiği gibi davranmış umarım kendin gibi doğru arkadaşlarla karşılaşırsın ve ayrıca kadının odaya (doktorun yanına) girip ses etmemesi illa içerde ilişkiye girdikleri anlamına gelmez ses gelse anlarım da ses de gelememiş nedeolsa
- 17 gü
sorun degil 🙃
- 17 gü
Yaaaa mümkün değil ilişkiye girmek orada zaten, ihtimali dahi yok da, ama fırsat kollarsan eger sevismek için tam zamanı diye dusunebilecegin bir zaman dı ve o beni görmedi onun o odaya gectigi taraftan onun gorus alanı daha kısıtlıydı görmedi beni direk daldı odaya hemen hızlıca, başka başka durumlarda var ya hepsini birbiriyle pekiştirince açığa çıkıyor neyin ne olduğu, en basitini soyleyim 4 veya 5 ay oncesi diğer kızlar bu kızın telinde o dr ile mesajlasmalarıni yakalamislar dı yani iletişim halindelerdi
- 17 gü
yaaaa
- 17 gü
Evet bende paylaştıktan sonra aynısını düşündüm cidden okey
19 güBebek görüyorum kucağımda yaklaşık 13 gündür sadece ve yüzleri değişse de 12 gün erkek bugün kız gördüm
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cok var da hep unuttum ya
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 810 cevap paylaştı.
19 güBir keresinde seks partisi kurduğumu hatırlıyorum hatta genel başkanı da bendim 😅😂
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 780 cevap paylaştı.
19 güBir jennifer a bir beyonce e sıra sıra bam bam bam
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı. Çoğu rüyamı hatırlamıyorum maalesef
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. yüksekten düşme vurulma anım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
18 güHavuz görmek
11 Yorumla
19 güUzaya yerleşip tek başıma yaşadığımı gördüm
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 695 cevap paylaştı.
18 güHatırlamıyorum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
19 güUnuttum
10 Yorumla Uyaninca unutuyorum
10 Yorumla
19 güKarabasan
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler