Kendinize, ailenize, şehrinize, ülkenize, dünyaya dair idealleriniz var mı? Bunlar uğruna çalışıyor, emek veriyor ya da hiç olmazsa düşünüyor musunuz?
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendinize, ailenize, şehrinize, ülkenize, dünyaya dair idealleriniz var mı? Bunlar uğruna çalışıyor, emek veriyor ya da hiç olmazsa düşünüyor musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
YAŞASIN ATATURK 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Çoktan öldü, fikirleri amaçları idealleri yaşamasın mı?
Biz atatürkün çocuklarıyız onun izinden gideriz
Sloganı atmak yerine, arama motorlarına sormadan bana Atatürk'ün 6 büyük hedefini sayabilir misin?
Ben sayayım
Tam bağımsızlık
Gelecekteki çocuklar için Vatan millet sevgisi
Kadın Erkek eşitliği
Çağdaş güçlü bir Türkiye
Bilim, gelişimi temel almak
Köylülerin güçlendirilmesi küçük görülmemesi
Evde olan annen baban eşin çoluğun çocuğun için sınırları korumak ve geliştirip büyütmek
@BurakAltınoğlu Atatürk'ün ilkelerinde böyle şeyler yok 🤣🤣
Çakma Atatürkçüler sizi.. cahillik diz boyu
Hedefini say dedin ilkelerini değil önce ne sorduğunu bil avarel
akıllı olmayana bırsey anlatılmıyor maalesef ataturk hakkında duzgun konus dava acarım söke söke alırım
@BurakAltınoğlu hedef ilke aynı şey..
Birincisi Atatürk bunları benim hedefim diye yazmış mı bir yerde? İkincisi internete bakmadan sayabilecek misin?
Kemalist geçinen ne kadar dangalak varsa şu basit 6 ilkeyi bilmez.
Lan neyin davasını açıyorsun? 😏🤣🤣
Aç hadi de seni nasıl rezil ediyorum ahahhaha
Ulan zırto açta nutuk oku cahil neyin ne olduğunu bil. İnternetten tüm Atatürk çocuklarının bildiği şeyi yen öğrenmiş burada nutuk okumuş insanlara 3. Sınıf sorusu soruyor 😂
asıl rezıl sensın ataturke saygısızlık edıyorsun cahılsın herkesın bıldıgı seylerı soruyorsun esıtlık adalet ve vb. kadınlarımız ıcınde erkeklerımız ıcınde aynı sey gecerlı bunlar gıbı bır suru sey var fakat sen ıslarla ezık olmayı secıyorsun yazık bu ulkede barınıyorsun bıde
@BurakAltınoğlu heheh dümbelek seni, daha ilke ve hedefin aynı olduğunu bilmiyor hadi bilemedin diyelim Atatürkçü geçinip bu 6 ilkeyi bilmiyor gelmiş burada slogan atıyor 🤣🤣
Ulan biraz okuyun, hayatı okuyun, insanı, tarihi, gerçeği okuyun. Atatürk zamanında yaşasaydıniz sizi sallandirirdi 😏
Bak fındık beyinli Atatürk ilkelerini Cumhuriyetçilik Milliyetçilik Halkçılık Devletçilik Laiklik İnkılapçılık diye açıklamıştır ancak hedeflerim ise Tam bağımsız Türkiye Milli egemenlik çağdaş ve bilimsel bir toplum hukukun üstünlüğü kadınların toplumsal ve siyasal hayata katılması yurtta barış dünyada barış VS. Diye gidiyor. İlkelerini sorarsan ana temel 6 madde sayılır hedefleri ne diye sayarsan bu açıkladığı 11 madde sayılır
Ahahahha
Gece gece ahahahahahsh 😂😂😂
Azıcık aklın olsaydı, birazcık erdemin olsaydı bilmediğin şeyi bilmiyorum diyebilirdin.
Şurada Atatürk'e saygısızlık ettiğimi düşünüyorsan yarından tezi yok beni dava et. Et ki nasıl elaleme rezil ol. Çevrende insanlar sana kahkaha atarak gülsünler 😄
Sloganla, içi boş söylemlerle, temelsiz ve mesnetsiz düşünceler ile Kemalistsiniz?
Önce şu adamı iyice tanıyın, öğrenin, bilin ve sindirin. Sonra gelip insanlara sataşin.
Dava dilekçesini yarın verecek cesaretin ve yüreğin var mı?
Yat uyu
Sen uyumazsan ben de uyumam Eda