benim babam iyi bir insan değildi. Kuzenlerimin arkasında durur, onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışır, benimle konuşmak yerine odama kovar, kuzenlerimi arar onlarla konuşur, onlarla wp grubu kurup konuşurdu. Küçükken de çok ezdi beni. Ve sanırım daddy issues tarzı bir şey var, erkekler baba sorunları olan kızları aşağılıyor mu? Ama bu elimizde olan bir şey değil ki ben de isterdim babam iyi bir insan olsun. İlerideki ilişkilerimde bu yüzüme vurulur mu, aşağılanır mıyım?
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erkekler Ne Diyor
Bunu belirtmezsen sorun olmaz. Düzgün karakterli birisi bunu açmaz. Doğru insanlar bul
belirtirsem sorun olur yani... Baba cidden bir kadının hayatındaki çoğu şey...
İkili ilişkinde karşı tarafın daddy gibi mi olsun istiyorsun?
erkekten babalık yapmasını beklediğin için genelde baba sorunları var denir
babalık beklediğimi nereden çıkardın? Ben eşim beni ezer mi diyorum sen babalık bekliyorsun diyorsun
erkekten bunu beklersen erkek baba sorunların var der yoksa adam nerden bilecek senin baba sorunlarını. sen bunu beklemediğin sürece erkek anlamaz. yeterince açıklayıcı oldu mu bu sefer
ben her türlü anlatırım ki ailemi beni daha iyi tanısın diye. Ablam evlenince babam arkasında çok durdu ablama da bir şey anlatma dedi ablam da anlatmadı eşi ablama çok saygı duyuyor. Ama ben büyük ihtimal görücü usulü evlenmem evlenirsem anlatırım yani hukuk öğrencisiyim şu an ileride babamla konuşmak istemiyorum eşim her türlü anlar
terk edilme korkun veya sevgi görmek için dikkat çekici şeyler yapma isteğin oluyor mu
Aslında içime kapanık bir kızım. Erkeklerden uzak durmaya çalışıyorum genel olarak ama bence terk edilme korkum var. Aldatılmak bu hayattaki en büyük korkum
aldatılmaktan çoğu kişi korkar sen kendini anlatmayı sıkıntılarını aktarmayı öğrenmen lazım önce
zaten kendimi anlatmaktan korktuğum için bu başlığı paylaştım. Kendimi anlatırsam sorun olurmuş gibi hissettiriyor.
onu sevgilinle halledeceksin buradaki olmayan şeyi çözemez
bu öyle değil senin olgun erkek arzun var mı
tam tersi beni ezmeyecek feminen bir erkek arıyorum...
bu tuhaf
Değil aslında. Babam esmer bir adam ben hep beyaz tenli erkekleri sevdim babam kahve gözlü kıvırcık saçlı ben hep dalgalı saçlı renkli gözlü erkeklere ilgi duydum. Babam kilolu ben hep zayıf istedim. Babamın tersini arıyorum bana daha güvenli geliyor. Bu yüzden esmer erkeklerden nefret ediyorum
renkli göz hariç de bana geldin yani komple:)
esmersin sen
orası tatil bronzlaşmıştım
sen babası ile arası benim gibi olan bir kızı önemser miydin?
merhametim kabarıyordu
Neden saygı duymayalım
bazı erkekler sen baba evinde bu sevgiyi saygıyı gördün mü ki benden bekliyorsun gözü ile bakıyor çünkü
Sevgi sayfı içşn değil maddi istekler için söyler erkekler bunu, bende söylerim gerekirse. Sevgi için söyleyenini hiç görmedim
maddi destek vs. geçtim onları bir erkeğe hesap ödetmek bile kendimi o kadar ezik hissettiriyor ki saygu ve sevgiyi baba ilişkilerim üzerinden vermese yeter
Sevgi ve saygıda babandan dem vuruyorsa uzaklaş
duyar