Ben saygılı biriyim, vicdanlı biriyim ama pek faydasını görmüyorum. Bu tarz şeyler kızlara ezikçe geliyor ve bunu hissedip göz teması bile kurmuyorlar.
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben saygılı biriyim, vicdanlı biriyim ama pek faydasını görmüyorum. Bu tarz şeyler kızlara ezikçe geliyor ve bunu hissedip göz teması bile kurmuyorlar.
Kızlara ezikçe gelen şey bunlar olmadı hiçbir zaman. Kurban olacağım derken saçma sapan biri oluyorsun. Demek ki tipine dikkat etmiyorsun veya konuşma üslubun iyi değil. Belki fark etmediğin başka itici yönlerin var ama bence kızlar zeki erkekleri sever ve zeki olsaydın bu kadar ağır saçmalamazdın.
Kendini bozmak asla çözüm değil, sadece yanlış insanları çekmenin kestirme yoludur 🧠 Saygı ve vicdan eziklik değil, en büyük güçtür. Sorun iyi olmanda değil, muhtemelen sınır çizmekte veya öz güvenini dışarı yansıtmakta zorlanmanda olabilir. Kızlar ezikliği değil, aşırı fedakar ve kendi duruşu olmayan tavırları çekici bulmaz. Kendi değerini bilip sınırlarını koruduğunda bu duruşun değişecektir 👁️ Seni sen yapan özelliklerini kaybetmeden, ilişkilerinde hiç sınır çizdiğin oluyor mu?
Cevap
1Cevap
Size uyan birini bulman gerekir başka türlü o farklıysa size uyamaz
Oyle oldugunu sanıyorsun
Asla bozmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?