Eğer şundan şundan korkuyorsa kesinlikle çok iyi bir insandır bu, diyebileceğiniz korkusu ne olmalı sizce?
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer şundan şundan korkuyorsa kesinlikle çok iyi bir insandır bu, diyebileceğiniz korkusu ne olmalı sizce?
Ceset biri ile karşılaşmamak
Açabilir misin biraz anlamadım?
Ceset bizde bitik şimdi onu da aç dicen aga
Evet dicem doğru bildin😸😸 ama anladım biraz sanırım duygusal ve zihinsel olarak bitik demek istedin sanırım?
Kapak fotoma bak ne demek istediğimi anlarsın
Gurur duydum ya sen ne büyük adamsın inşallah senin gibi düşünen insanlar artar
Tek değiştirmedim o oldu çünkü sapıklar sevmiyor🥳
Sevmezler tabi işlerine gelmiyor çünkü sen bakma onlara devam et bu yoldan iyi bir yerlere gelirsin inşallah
Bu zaten doğal bişe. İşine gelmeyen saldırıyor. Bu da sağlama olayi
Aynen öyle ya bir şey işine gelmeyince böyle @p*al sa*tal şeylere ne gerek var dön önüne bakma arkana değil mi?
Bu sitede 14 yıldır varım. Erkek cinselliğe ok dersen sen harika mükemmelsin der. Terslersen çirkin küfür hakaret eder size. Bu adam değil işte basit erkek
Ayyy gerrrrrçekten öyleler istediklerini verme bakalım nasıl gömüyorlar seni pis abazalar
Zaten belli eder aile olgunluğu olan aga. Sanal da herkes istediği gibi
🙏🙏
Rica ederiim
Allah korkusu. NET
Ya işte bu cevabı bekliyordum gerçekten çok önemli bir insanda Allah korkusu çünkü bir insana bir kötülüğü vs yaparken düşünür ya ben buna bumu yapıyorum ama Allah katında bunun dönüşü olur diye mükemmel cevaptı teşekkürler
Hiçbir şeye inanmayan insanların akıl sağlığı genelde iyi olmuyor zaten
Allah olmasa bile gerekmediği sürece neden zalim olayım bunun aptallıkla alakası yok sırf yok diye etrafı kaosa çevirmeme gerek yok hem inanmıyor oluşum Tanrı'yı reddettiğim anlamına gelmiyor ateist değilim ablacım sana gelirsek de hiçbir şeye inanmamak diye bir şey yok literatürde herkes dine inanmasa bile bir şeye inanıyor abimin diğer argümanına da cevap vereyim içinden kötülük yapmak isteyip sırf Allah var diye yapmıyorsan bu marifet değil ki senin söylediğinden çıkarcı baktığını çıkarıyorum çıkarla din mi olur
@Boran888 Allah'tan korkmanın çıkarcılıkla ilgisi yok. Tek korkacağı yer olan merci Allah ise iyilik için cesaret bulur insan. Allah'ın varlığı neleri sağlar -Farzı muhal- yokluğu neleri ortadan kaldırır iyi düşünmek gerekiyor. Allah korkusunu aslında bir cesaret ve iyilik aşısı olarak görmek yerine insanın kendi kısıtlı aklı ile iyiliği vicdana indirgemek bir çok mantıksal problem barındırıyor.
Bir insanın kul hakkı yemekten, bilerek birinin kalbini kırmaktan ve güven suiistimal etmekten korkması onun vicdanlı biri olduğunu gösterir 🧠 Kalbi temiz insan, kendi çıkarları uğruna başkasına zarar vermekten çekinir. Bu korku, kişinin empati yeteneğinin ve ahlaki pusulasının ne kadar güçlü olduğunun en net kanıtıdır 👁️ Peki, senin hayatında vicdanına böyle tereddütsüz güvendiğin biri var mı? ✨
Cevap
2Cevap
Mutlu olmaktan korkarim
Aa sebep?
Cunku aliskin degilim
Hmm anladım ama istisna durumlar dışında her insan mutlu olmayı hak eder bence
Ben etsemde olamiyorum major depresyon
Aaaa anladım benim de depresyon geçmişim var istersen tavsiye verebilirim kendimin nasıl atlattığımdan doğru belki sana da faydası dokunur ama burdan yazıyım dm e sadece tanıdıkları alıyorum
Istedigin gibi yazabilirsin
Ben çok ağır yaşamıştım yani 1 ay falan duşa girmedim oda darmadağın her yer pis sürekli uyuyordum ben 17 bazen 18 saat falan uyuduğum oluyordu ve günümü gerrrçekten bommboş geçiriyordum ve uyanık olduğum her an yemek yiyodum birsürü bissürü şeyler şimdi ilk adım depresyonda olduğunu kabullenmek kabullendiysen hasta olduğunun farkındaysan çok büyük bir adım atmışsındır demek ki sen kabullenmişisin süper kabullendin ama çıkmak için uğraşmalısın gerçekten bir şeyler başarmak istemelisin yani 2. Adım terapi almalısın çünkü depresyon sosyal medyada göründüğünün/anlatılanın aksine gerçekten ağır bir durum ben 3. Olarak yaratıcıya sığınmıştım çünkü insanın bir şeylere inanması gerek ama sen istemiyorsan atlayabilirsin fakat bence çok önemli bu neyse bir diğeri de yürüyüş kesinlikle evden çık en az bi 15 dakika yürü çünkü kanıtlanmış bir gerçek bu endorfin ve seratonin salgılayarak stresi azaltıp mutluluk veriyor son olarak da tüm hobileri denemelisin ama denerken çok önemli genelde zaten bu kısımda hata yaparsan hayatın kayıyor işte atıyorum çok basit bir örnek bu sigaraya başlyorsun mesela hobi ararken yanlış taraflarda yüzüyorsun yani sen bunu sigara değil daha bağımlılık yapıcı şeyler olarak düşün bunları yaparken kendine çok dikkat et çünkü insana o kadar kolay geliyor ki o bahsettiğim bağımlılık ya da kumara düşmek yani bir kere elini verdiğin an bir daha dönmen o kadar zor oluyor ki onun için hani hiçbirini yapamazsan en azından kötüsünden uzak durmalısın
Ben 15 yildir cekiyorum bu durumu
Ah be anlıyorum seni kendim de kadın olarak üstüne bir de incel erkeklere laf anlatmaya çalışarak çok boşlar ya inan git yani evdeki tüm sinekleri ellerinle yakalayıp iple bağla bunlarla uğraşmaktan çok daha kolay ve daha az sinir bozucu
Benim sorunlar farkli
Hmm anladım ama dediklerimi yapmayı bi düşün dmin ol iyi gelicektir
Denerim saolsn
Hayatı boşa geçirmiş olmak
Evet bak güzel cevap
Hiç bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar