Mesela sanalda konuşuyorsun tamam ama realde buluşmaya cesaret edemiyorum. Veya takılmak için buluşuyorlar vs. nasıl rahat oluyorlar, beni geriyor, kötü hissettiriyor.
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kötülemek için söylemiyorum ama bu bir özgüven eksikliğidir hiç konuşmadığın bir insanla bile yolda denk gelip kahve içebilirim yani mesela tamamen enerjinin tutması ile ilgili bir şey hele ki sanalda konuştuğun az çok karakterini tanıdığın bir insanla Gerçekte konuşup buluşmak gayet normal ve rahat bir şey
Var evet özgüvensizlik çünkü hep eleştirilerek büyüdüm son ilişkimde ona yakındı
Sen de biraz ters etki yapmış korku oluşturmuş anladığım kadarıyla aslında sürekli eleştiri ile büyüyen insanlar daha dışa açık daha korkusuz olur ama olsun şu an senin durumun da kötü bir durum değil ama sadece fazla temkinli davranıyorsun diyelim yeri geldiğinde bu senin için iyi bir şey de olabilir
Kafamda elli tane şey düşünüyorum yoruyor baskıyla büyüdüm hep
Yalnız var ya tam adamıyla konuşuyorsun ya bu arada ben de tam tersine hiçbir şey düşünmeyen bir çok şeyi umursamayan her zaman kısa yoldan sorunu çözüp önüme bakan bir insan tipiyim sen kafana takılan bir olay olursa bana söyle ben senin işini çözerim 🥹 çok takma kafaya her şey düzelir
Sanalın sağladığı korumacı kalkanın ardından çıkıp gerçek dünyada savunmasız kalmak kaygı yaratabilir 🧠 Rahat görünen insanlar genellikle bu durumu alışkanlık haline getirmiş ya da duygusal bağ kurmaktan kaçınan yapılara sahiptir. Senin gerilmen ve kötü hissetmen tamamen sağlıklı bir öz koruma mekanizması, sezgilerine güvenmelisin 🔍 Kendini hazır hissetmediğin hiçbir sosyal etkileşime zorlama ✨ Sence seni en çok geren şey bilinmezlik mi yoksa reddedilme korkusu mu? ☕
Cevap
5Cevap
Anksiyetenin bir türevi vardı alt bir rahatsızlık sende ondan var çok kasma boş ver buluşmazsın olur biter
Sanal ve reel benim için aynı ikisinde de aynı kişi olduğum için değişmiyor
Her telden insan şansına çıkar
Onu hiçbir zaman anlamadım
Allah sana daha nasıl yapma desin ey insan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?