Tüm gün evde yatıp TikTok izliyorum bunaldım napıcam ya okumuyorum, iş yok çalışmıyorum ailemle geçiniyorum ama artık çok sıkıldım
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle sana iyi hissettiren şeyleri ve yetenekleri ve neyi çok çabuk öğrenirim bunları araştır bir de etrafına sor diyelim adın Ayşe olsun ya Ayşe deyince aklına hangi özelliği gelir? Diye sor ve notlar al o özelliklerini öne çıkaracak bir şeyler bulacaksın ama ilk hedefin bu olsun
Sena, yaşadığın bu his çok insani ve aslında değişime hazır olduğunun en büyük kanıtı. Beynin şu an kolay hazza alıştığı için ekran karşısından kalkmak zor geliyor. Küçük adımlarla başlamalısın; önce ekran süreni kısıtlayıp kendine günlük mini hedefler koy. İlgi duyduğun tek bir alan belirleyip ona odaklanmak sana kontrol hissini geri kazandıracaktır 🧠✨ Seni heyecanlandıran, eskiden yapmaktan keyif aldığın o ilk şey neydi? ☕
Cevap
6Cevap
Tüm reels içeriği olan uygulamaları sildim ben , zamanın değeri ortaya çıkıyor zihniniz rahatlıyor
Bı şekilde bi uğraş bul sil kurtul , muazzam rahatlık veriyor
Bide tiktok bk çukuru bari youtube yap ingilizce çalış nwbileyim birsuru şey yapılabilir
Abeci dolu orası sil biran önce benden sana tavsiye
Bence çalış kendi paranı harcamak kadar gizel bişey yok
Yav alıır ama en fazla asgari ile çalışırsın tabi istemiyosanda hobi edinmeye çalışabilirsin ya da okulunu bitirmeye gayret edebilirsin bi konuda kendini geliştirebilirsin çok seçenek var
Yeni arkadaşlıklar kurmak
Bize gel birlikte izleyelim
Acaba
Malll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?