Sevgilimin bana şiddet uygulayıp yolda bırakmasıyla oluşan travmayı ve ailemin güven kaybını nasıl atlatabilirim?

Merhaba uzak mesafe ilişkim vardı daha önceden ailesinin yüzünden ayrılmıştık 1 ay sonra tekrardan konuşma kararı alıp her şeyi yüz yüze konuşacaktık ben bir şekilde kız olmama rağmen göze alıp sevdiğimin yanına gittim uzak mesafeye daha sonra telefonum yanlışlıkla yakınımdan birisini aradı ailem öğrenmek durumunda kaldı öğrendiler uzağa gittiğimi ve sevdiğim de demek istemiyorum valizimi asfalta fırlatıp hiç bilmediğim bir yerde beni bıraktı hakaretler etti o kadar çok zoruma gitti ki bir de el kaldırdı bunu atlatamıyorum ve ben onun yüzünden kendi memleketime gidemiyorum ailem de o şehire yakın duruyorlardı ailemin yanında durumunda kaldım onun yüzünden aileme yalan konuşmak zorunda kalıp ailemin güveni gitti ben hiçbir şekilde atlatamıyorum bu travmayı çünkü babam bana bir mal bile demedi çok kötüyüm günlerdir ağlıyorum
Sevgilimin bana şiddet uygulayıp yolda bırakmasıyla oluşan travmayı ve ailemin güven kaybını nasıl atlatabilirim?