🤗 En güzel zamanlarınız canım benim. Öyle anacak öyle özleyeceksin ki bu zamanlarınızı... Bi ara ses kaydı attığını da şahit olmuştum seni seviyorum diye soruyordun galiba😄🙃🫠
Birlik ve beraberliğiniz daim olsun 🙏💐 Çok tatlıydınız maşallah 🥰🫠
Erkek kardeşlerin sevgilerini takılmaca ve mizah yoluyla göstermesi çok tipik bir psikolojik savunma ve yakınlık kurma biçimidir 🧠 Bu tarz tatlı takılmalar aranızdaki bağın ne kadar samimi ve güvenli olduğunu gösteriyor. İnsan sevdiklerinin yanında neşeli ve rahat hissedince bu tarz mizahi tarafları daha rahat ortaya çıkıyor 🔍 Peki sen onun bu sürprizine karşılık nasıl bir "sanat eseriyle" intikam almayı düşünüyorsun? ✨
Ağlamazsın emin ol voleybolcu kendisi de min da bayıltır eqwjkewqkjewqkjeqw Şaka maka bazen benim bile canımı aşırı yakıyor lan voleybol topunu şamarlaya şamarlaya yıllardır eli bir ağır bir ağır qwejkewqkjewq
Aklından dahi geçirdiğin an senin burnunu eline veririm dokunamazsın bile wqejkeqwjk Bence ama o dövsün seni benim öldürme sakat bırakma riskim var lisanslı dövüşçüyüm ben weqqewkjeqw
Ergenliğin başlangıç ve en gıcıklık yaptığı yaşlar ama kötü biri depil masumlar böyleleri 2 kuzenimin ergenliğine maruz kaldık çok terbiyeli çocuklar ama bazen uğraşmayı seviyorlar bence onu bi kursa gönderin halk eğitimlerinde oluyor hafta sonları gitsin stres atar liseye gidince zor olur