Yani nereden geliyor bu özgüven çok merak ediyorum. Mesela ben yok ya bu bana bakmaz diyebiliyorken, bunu neden siz düşünemiyorsunuz?
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
çoğu kişi kaybedecek bir şeyim yok kafasıyla şansını deniyor, tutarsa kardır mantığı tamamen. ben de senin gibi denk görmediğim birine yazmam şahsen ama millet reddedilme hissini pek umursamıyor artık.
erkeğin yakışıklılığı sadece tipinde değil de ondan. ayrıca kolay kolay kimseye mesaj atmıyorum çok çok nadir. fakat normal sohbet muhabbete açığım tribe girip kimseyi tersleme gibi aşağılık komplekslerim yok
Kimseyi terslediğim yok cevap vermiyorum ama bu ısrar niye arkadaşım.
Nerde aşağıladım çıkar göster.
Bakıyorum ve diyorum ki sitedeki kızlar beni hak etmiyor o yüzden kimseye mesaj atmıyorum atanlar içinden seçiyorum konusacaklari
İşte aklı başında bilinçli biri, bravo
🤍
Tipe bakarak adam seçiyorsan
Pişman olursun tercihinde
Yok neye göre seçicem pardon. Ayrıca ben buradan bahsediyorum reelde olsa belki daha farklı düşünürüm. Görsellik her konuda önemlidir. İnsan beğenmediği birini tanımak istemez mesela. Ha tanıdığı birini sonradan tabiki sevebilir ama bunun yeri başka.
Merhaba. Ciddi ilişkilerde tipten daha çok karakter, uyum, sevgi, saygı ve maddi durum daha önemli olduğu için mesaj atıyor olabilirler.
Buradan bahsetmiştim. Sizce buradan mesaj atan biri, bunların kaçını düşünmüştür ya da profilinde çirkin foto olan birine sizce kaç erkek meaaj atıyordur?
Bazı insanların profillerinden kişilik yapısı anlaşılabiliyor ve bazı insanlar yaşadıkları yerleri de sorularında, yorumlarında, biyografilerinde veya kullanıcı adlarında belirtebiliyorlar. Bu yöntemlerle merak ettiği kişiyle karşılıklı olarak uyumlu olabileceğini gözlemleyen bir insanın eğer hayatında kimse yoksa o kişiye ciddi ilişki amaçlı adım atabiliyor.
Benim profilimde bunların hiçbiri yok. Dm yi kapatıyorum ve engelliyorum mesela, başka hesap açıp yine rahatsız ediyor. Kırmak istemiyorum illa açık açık çirkinsin beğenmedim dememizi bekliyorlar. Söylesek egolu, söylemesek şımarık oluyoruz.
Senin gibi görsellik üzerinden gidenlerin sonu hep mutsuzluk oluyor. karaktere kaliteye bakmadan başka yerlerine bakmayı tercih edin siz:)))))
Tabi canım eminim siz görselliğe hiç önem vermiyorsunuz.
Ben adam olanı istiyorım eğitimli kariyerli. oturöayı kalkmayı bilen. ha merak ediyorsan tipim de düzgün. ama senin gibiler boya saça bakıp kırolarla takılıdgınız için hep olumsuzluklar yaşıyorsunuz.
Görselliğe önemden bahseden birine kırolarla takılıyorsun demek de ne bileyim :)))))
İşte kıro oldıklarını sınra anlıyorsunuz. sonra burada aglıyor hemcinslerin. hakketiğinizi yaşıyorısnuz🤣🤣🤣
Ben buradan yazanlara diyorum zaten.
Sizde öylesiniz insanları dış görünüşüyle yargılamak. dışı iyiyse bana mesaj atabilir düşüncesi.. yakışıklıysa olur. sizin dünyanız bu :)) iyi ki de senin gibilerdeb uzak duruyorum
Tamam siz öyle yapın sevgiler.
Saol:)))
Et ve kemikten daha fazlasına sahip olduğunu düşünüyor olabilir
Mesela benim tipim ortalama ama sen böyle yazdığına göre kendini bi bk zanneden biri olduğun kesin
Yok bende ortalamayım ve ona göre davranıyorum.
Bakmazsa ne kaybedeceğiz 😅
Hiçbişey
ne kadar kibar bi kadın
Di mi :))
Yok biz sizinle daha önceden mesajlaşmıştık🤣
Sanırıö beğenmediniz ve sohbetin devamı gelmedi. Bende saygı duydum. Olması gereken bu çünkü
Al bendende o kadar :)
Her iki taraf içinde geçerli.
Ne olursa olsun birbirine saygi gostermeli herkes dogru ve durust olmali
Umrumuzda değil çünkü
Beğenilmemek mi eminmisin. Söyleyince de milyon küfür ediyorsunuz.
Yo umrumda değil
Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil
bazı kadınlar çirkinde seviyor
Bi koşu bakıp geliyorum
Herkes özgüven sorunu yaşamıyor
Mesaj içeriği ne oluyor ki
Allah herkese abazalar gibi özgüven nasip etmesin
kimseye yazmamak en iyisi
Baktığım için sana yazmıyorum
İşte aradığım yorum.
Senin tipin nasıl ki
Sanane tipimden. Konu bu değil
Arkadaşım dedim ki bende mesaj atacağım zaman bu bana bakmaz diyebiliyorum.
160cm 55 kilo. Beyaz tenli, kızıl yeterli mi?
Tipe göre mesaj seçiyoruz
Görebiliyorsan ne güzel
🤣🤣🤣 dimi
O günlük hayatta okuyor sanalda tipe değil de çeneye yoruyoruz
Valla tipini beğenmediğim birine hiçnişeyimi yormam.
Yani kişilik yapı düşünce de uymuyor huzur da vermiyorsa uğraşmaya değmez
Haklı
❤️❤️
😍
ya tutarsa :D
Hoş geldin prenses
Dam üstünde saksağan.
Tamda sana göre o kelime kendine baktın mi
Baktığım için ona göre davranıyorum. Açıklamayı oku yetersiz bakiye.
Tamam okudum böyle yazan kızlar bir baltaya sap olamamış maksaj yapıp kendini güzel sananlar geneli
Peki by önyargılı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?