Aslında hiç kendi sözümü dinlemem, gerçi başkasının sözünü de dinlemem. Bugün farklılık oldu, erken uyudum.
Ve ta taa.
01.30'da uyandım. Aferin mi bana?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında hiç kendi sözümü dinlemem, gerçi başkasının sözünü de dinlemem. Bugün farklılık oldu, erken uyudum.
Ve ta taa.
01.30'da uyandım. Aferin mi bana?
Cevap
18Cevap
bence hiç aferinlik bir durum yok, uykuyu bölüp gece yarısı ayakta dikilmek günü mahveder. erken yatıcam diye sistemi erkenden kapatıp ortasında uyanmak da ayrı dert zaten.
Eyvallah ya valla süpersiniz çok sağ olun. 🧐
Bende de var o jtjthjgrjrjdurh eğer 12 den önce uyursam 1 2 gibi kalkıyorum
Bu nedir bahsızlık be
Uyuyabiliyorum. Ama yine çok erken uyanıyorum maalesef.
Tüh
Bir abdest alıp birşeyler okursam kesin gelir uykum şeytan rahat bırskmaz
Aynen teşekkürler
Valla hiç erken uyuyayım diye bir derdim olmadı ki hep geç saatlerde uyuyup erkenden kalkarım alışkanlık
Erken uyuyunca gece ortasında illa ki uyanıyorum. Hayvan gibi yorgun uykusuz olmam lazım yoksa uykum çok hafif benim.
Benim değil hafif ama uyandım
Sıcaktan ya da alışkanlıktan? Sanki gece erkenden uyuyunca bir şeyleri kaçırıyormuşsun hissi geliyor arada
Yok o gelmiyor da uyku öncesi onu da yapcaktım bunu yapcaktım bi bakıyorum saat yarın olmuş
Genelde kaçta yatıyorsun?
En erken 2
En geç 4 falan
Aynıyız. Alışkanlıklar başa bela...
Bir söz var ya dün bile bugün uyudum. Bugünde yarın uyudum falan tam o hesap
Geceleri uyumadığın zamanlarda napıyorsun genelde? Beni pc çok oyalıyor, meret zaman öğütme makinesi sanki.
İşte bitmeyen işlerim ve erteleme huyum sayesinde şimdi abdest alıp bir şeyler okuyunc uykum gelir.
Allah o erteleme huyunun cezasını versin :) Tamamdır ben parazit etmeyeyim öyleyse sana iyi okumalar iyi geceler 👍
Size de
Zor Oluyor Yatakta kıvranda dur İçi sıkılıyor İnsanın :(
Yo
Geç uyumaya alıştım erken uyumak nasıl birsey unuttum merak ediyorum deneyecegim :)
şu an hafif bir kafa uyuşukluğu var haricinde iyi gibi
İyi olmanız Daim olsun ozaman :) güzel bir sade kahvenizi yapıp yudumlayın iyi gelir :)
Gündüz içtim. Şimdi kalpten malpten gitmiyim
Allah korusun canım neden gidilsin ilaç mı bu gün içerisinde 2 3 defa icerim espresso sade kahve severimde :) Elhamdulillah birsey olmadı :)
E 27 yaşında bende öyle günde 3 4 içiyordum şimdi olmuyor
Yaş kaç :)
Takip ettim takip beklerim :)
Yok takip edene kadar profilime bi baksaydınız
Yok baktım sadece amacın takipleşmek yazıp çizip sizi rahatsız etmek değil :)
He eyvallah
He bu Arada 33 yaş ama 50 yaş gibi konuştunuz daha hayatınızın en güzel baharındasınız Sağlıklı ömürler dilerim :) gayet gencsiniz :)
Geri takip edersiniz artık :) popülerlik artsın maksat :)
Amin amin
🤲🤲🤲
Soru cevap yapalım mı sıkıldım ya :)
Yarın seminer yok mu 😀
Aslında var bişiler de seminer değil. Uyum haftası bu hafta. Birde akşam özel ders vercem kızlara.
Okul öncesi. Özel dersi henüz gidip görüşmedim kızlar hangi derse destek istiyor bilmiyorum şu an.
Ya aynen kendimizi geliştirmek diye paraladık durduk nihayet bir işe yarayacak gibi.
Yok ya çok uzun zaman oldu matematik belki baksam dicem ama yok hiç ümidim
Değişir okul öncesi bile değişiyor her yıl nerdeyse. Mearif ama lâ mearif
he he aynen biz kendimizi parçalıyoruz diye başarı var. Aileler çocuklar ve öğretmenler çabaladığı için var. Yoksa eğitim sistemi neysee işte. Öyle. Hı hı.
imkanı yok zaten gece vardiyasindayim
Kolay gelsin
meslek ney
Sonuç olarak kimsenin sözünü dinlemezsin
Muhtemelen
Başını duvarlara vurma sonra
Olcaksa başkasını dinleyince de olcak en azından ben seçtim derim
Keşke anamın sözünü dinleseydim vayy eşek kafam diyen kız çok gördüm
He ben dinlersem evlenmek zorunda kalırım. Ve muhtemelen keşke evlenmeseydim diyeceklerden olurum aman aman eksik olsun
Bencil ol ozaman bu gece kendin için bisey yap
Olur
Ne yapican
Rabbimle aramda
Biz ona namaz diyoruz 😂 ya da dua
He ya riya olmasın diye bişi demek istemiyorum şu an
Şöyle şöyle hocam. Kulağıma şöyle kimse duymaz
Amin
Uyudum uyandım Mk erken uyumak iyi değil bak
Öyle sanırım yazık oldu.
Aferin sana.
😴🥱
Teşekkürler
Kaç ta uyudunnki şu an uyandın
11.30 falan
Ben de öyleyim şu an hatta 9 da uyudum uzun yolculukmyaparken uykum geldi otele yerleştim. Güzel uyurum diye da ah yola devam edecem uyandım daha uyuyamıyorum
Tüh kader mıdır bahtı mıdır nedir
Biraz konuşalımmı
Yok iyi böyle teşekkürler
uyudun mu
Uyandım diyom ya
Çok nadir
O nadirlerden bir gün şu an
Hayır tabiki tam tersi oluyor
evet
Erken uyumak için anneme sarılıp uyurum
Vıyy
Evet öyle daha mutlu uyuruz
Yok istemem teşekkürler
Anlamadım
Annenize sorun
tamam
hayır maalesef
hep suçlu kocan
Nasıl suçlu? Öyle biri mi var?
eh işte sorun varsa çıktı ortaya. hemen evlen.
Kendi tavsiyeme uymayı tercih ederim
o yüzden y 'sız kalır srada sırada uykuların kaçar. evlilik sana göre değilsede part time lover bul kendine üzerindeki elektriği , stresi at zamanla biriken
Ben stresli değilim ki dünyanın en rahat ve umursamaz insanlarından biri olabilirim
sen boşversene külahıma anlat. ben şöyleyim böyleyim diyen tam tersidir. olabilir gibi görünenlerden olursun anca. neyse, naparsan yap. ayrıca benimki tavsiye değil bir öneriydi, aynı şey değil
Öneri ve tavsiye aynı şeydir 🧐
Hayır, tavsiye ile öneri tam olarak aynı şey değildir, ancak günlük hayatta genellikle birbirinin yerine kullanılırlar. [1] (https://translate. google. com/translate? u=https://www. quora. com/What-is-the-difference-between-suggestion-and-advice&hl=tr&sl=en&tl=tr&client=sge) Öneri Nedir? Bir sorunu çözmek veya bir konuyu geliştirmek için sunulan fikir, görüş veya tasarıdır. Daha çok akıl yürütme, analiz veya tartışma sonucunda ortaya çıkar. Kesinlik içermez; sadece "şöyle yapılabilir" şeklinde bir ihtimal sunar. [1] (https://www. reddit. com/r/EnglishLearning/comments/rkcymf/what_is_the_difference_between_suggestion_and/? tl=tr), [2] (https://translate. google. com/translate? u=https://www. quora. com/What-is-the-difference-between-suggestion-and-advice&hl=tr&sl=en&tl=tr&client=sge) Tavsiye Nedir? Bir şeyin iyi, faydalı veya doğru olduğunu belirterek birine yol gösterme, öğüt verme işidir
bide sen araştır bakalım
İstemiyorum bana ne uykum var
nuray ismiyle aynur ismi gibi yani 😉aynı şey değil.. iyi yat tabii. uyku lazım. iyi geceler
aaa olaya bak, hemşerimsin.
Neymişş
bursa.
sen uyumadınmı 😀
Olabilirr
oldu bile. bi sıcaklık hissettim. ama senin gibi asi'ye sökmez bı sıcaklık falan
Uyudumm. Rüyalardan diyarindan telepati yoluyla yazıyorum şu an.
ahaha... aaaa.. bende uykudayım zaten
Ay yok Rabbim hariç herkese isyan alayına isyan. İçim yanmaz içim kanmaz ama isyan 🥸
boşversene.. kendini tarif ettiğin gibi değil tanıyan için bişii ifade edersin
kendin halkında sallama
değerli hemşerim
Sallarım tutarım hiç farketmez sizi de ilgilendirmez adama bah ya.
sen umursamaz ve sallamaz görünmeye devam et. huuuuu. ahahah.. beni zilklemediğüne göre ben yatayım ozaman. sana iyi bir gün dilerim. bayan umursamaz.
Uyun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zihnimiz bazen kontrolü ele geçirme çabamıza ters tepki vererek direnç gösterebilir 🧠 Erken uyuma baskısı hissettiğinde vücudun bunu bir zorunluluk olarak algılamış ve savunmaya geçmiş olabilir. Bir şeyleri dikte etmek yerine akışına bıraktığında uyku düzenin daha kolay oturacaktır ☕ Peki şu an zihnini kurcalayan, seni bu saatte tetikte tutan asıl düşünce ne olabilir 🔍