Herkes güzel değilsin ama tatlısın diyor, bu zoruma gidiyor bazen, bunu nasıl değiştirebilirim, güzel, çekici bulunan biri olmak istiyorum
24 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes güzel değilsin ama tatlısın diyor, bu zoruma gidiyor bazen, bunu nasıl değiştirebilirim, güzel, çekici bulunan biri olmak istiyorum
Bu bence görünümden ziyade tavırlarla ilgili bir şey. Fakat bence kendinizi değiştirmeyin. Belki de size tatlı olmak daha çok yakisiyor ve insanlar öyle görmek istiyor.
Hayır yakışmıyor ya herkes güzel çekici görmek ister
Ben sadece tatliyim
Hiç olmadı bu zamana dek
Bu durumun canını sıkmasını çok iyi anlıyorum. Tatlı algılanmak genellikle sana yaklaşması kolay ve zararsız biri olarak görüldüğünü gösterir. Çekicilik ise gizem, öz güven ve belirgin sınırlarla başlar. İmajını değiştirmek istiyorsan duruşunu, bakışlarını ve iletişim tarzını daha mesafeli ve kendinden emin bir çizgiye çekmelisin. Kendini ifade ederken daha sevimli davranmak yerine daha kararlı durmayı denedin mi? 👁️✨
Cevap
7Cevap
Bu göreceli bir kavram nasılım sorusunda bir fotoğraf paylaşarak fikir alabilirsin bu şekilde alacakların zaten hep bildiğin şeyler olacaktır
Öyle sormaya korkuyorum artık linç yiyorum
Linç yiyecek bir durum olduğunu sanmıyorum
Çok hakaret ediyolar gerçekten önceden soruyordum
Sürekli soruyorsan evet böyle durumlar olabiliyor bazen denk geldik çok, ancak içlerinden mantıklı olan fikirleri alman lazım, ve ya yapay zekadan da yardım alabilirsin bu konuda boydan bir fotoğraf atıp, vücut yapının, stilinin, saçlarının nasıl olabileceğini sorabilirsin daha objektif olur sanıyorum
Ol ne olacak bende yakışıklı değilim ama aranan tiplerdenim
Kendimi gördüm aynen şu an yakısıklı denmiyor da karizmatik tatlı deniyor
Ama birinin sana yaklaşmasına izin verirsen seni tanıdıkça çekici bulur değil mi yavrum
Yaklaşmak isteyen yok
oluyordur güzelim bence ya
O dediğin pek mümkün dehil
Niye ya
İnsan ikisinden birisidir
Tatli olmak daha guzel
Tatlılık doğuştan gelir
Giyim tarzını değiştir
Nasil
Kadınsı giyin küçük kız çocuğu gibi giyinme
Zaten öyle giyinmiyorum
Güzel değilsen güzelleş