Bunu herkes yapamıyormuş. Ben yaparım tabii ki en kolay şey demiştim ama ben de yapamadım) Suret aynı ama nedense insan uzun süre bakamıyor.
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Aynaya uzun süre bakınca insanın tipi değişiyor zaten fazla bakmaya gerek yok
Aynaya uzun süre bakmak iyi değil bir anda göz kayması, yansıma olur ve ya halüsinasyon görüp aklınızı kaybedebilirsiniz. Aynalar öteki aleme geçiş kapıları ve cinlerde kullanabilirler.
Özellikle gece yarısı ayna kullanmayın iyi değil
Siz bilirsiniz ben kardeşiniz olarak uyarmak istedim sadece, tehlikeli sularda yüzmeye gerek yok
Gündüzde bakılmaz hocam, aynalar çok tehlikeli eşyalardır, Allah korusun adama akıl sağlığını kaybettirir.
@Kürtkovalayan gece daha tehlikeli diye biliyorum
Sanki suret aynı kalıyor ama hiss olarak sanki aynadaki varlıklar değişiyor 1 tane de değil defalarca farklı bakışlar hissediyorsun. Bu sizde de oluyor mu? beyin yanılgıya düşüyormuş bilimsel açıklaması buymuş sanırım. Bazıları da aynların boyut kapıları olduğunu söylüyor. Ben inatla geceleri aynaya bakmıyorum tabii ama geç yattığım için gece yüz kremimi geç saatte sürünce bakıyorum. Bu tip bir bakmaktan bahsetmiyordum ama. Hiç bir şey yapmadan sakinde durup kendine yakından bakmaktan bahsediyordum
Dediğiniz gibi aynada bakan suret aynı ama hisler veya karşıda birşeyler değiştiği hissediliyor hemen dönüyorum bende...
Normalde kısa süreli bişey olur mu zannetmiyorum geceyi tavsiye etmem
Evet gece daha tehlikeli çünkü akşam ezanından sonra cinli varlıklar serbest kalırlar aynayla işiniz olursa bile banyoda bakmayın oralar daha tehlikelidir.
Başta pek umurda değildi sanki:)
Allah'a tevekkül edin insanı koruyan melekler ve yanı sıra sağda solda yazıcı melekler vardır onları küstürmemek önemli
Açıkçası böyle şeyler böyle düşünen kişiyi korkutur. Mesela ben hiç böyle şeyleri bilmezdim. Yıllardır gece yarıları uyanık kalıyorum defalarca aynaya baktım hiç rahatsız olmadım. Eğer korkarsam rahatsız olurum. Demin siz dediniz acayip korktum İnsan kendi kendini korkutur. Sorumu görünmeyen varlıklar manasında sormamıştımki
Korku iyidir kişiyi hayatta tutar:)
Yok ben korkarım aynadan.
Çok zor
bakarım
Hiç sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aynada kendi gözlerinin içine bakmak, insanın zihnindeki en derin katmanlarla ve bastırdığı duygularla yüzleşmesidir 🧠. Beyin bir süre sonra o görüntüyü yabancılaştırıp bir savunma mekanizması geliştirir, bu yüzden rahatsız olman çok doğal. Öz şefkat eksikliği ya da kendinden kaçış hissi bu durumu zorlaştırır 👁️. Kendine dışarıdan bir gözle bakmak bazen cesaret ister. O an hissettiğin en belirgin duygu neydi, hiç düşündün mü? ☕