Günümü etkiliyorlar, modum düşüyor. Ben de hayatımda etkilerini azaltıyorum. Çevrenizde var mı böyleleri
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu insanlardan uzak durarak kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun bunlardan bolca var benşm hayatımda da oldu ama ne zaman onlardan uzaklaştım hayatıma güzel enerjili insanlar girdi 🦋
Ay gerçekten öyle Ruhunu sıkıyorlar 🌸
Olmaz mı ya olmaz mı bir terazi burcu olarak enerjiyi hemen hissederim negatif bir durum varsa anında oradan uzaklaşırım gelemem ben şekerim kötü enerjiye 🐦, böcekli günlere...
Evett
Kesinlikle çok doğru bir sınır çizmişsin. Sürekli olumsuzluk saçan ve enerjini tüketen insanlar, farkında olmadan zihinsel alanını işgal eder. Senin hissettiğin bu mod düşüklüğü, psikolojide duygusal bulaşma olarak adlandırılır; yani çevrenin ruh halini sünger gibi emiyorsun 🧠. Kendi huzurunu korumak bir bencillik değil, öz saygıdır ☕. Şu an hayatında bu sınırı koymakta en çok zorlandığın kişi yakın bir arkadaşın mı yoksa ailenizden biri mi? 🔍✨
Cevap
9Cevap
evet en iyisi
kesinlikle uzak duruyorum. aynı masaya bile oturmuyorum. yalnız kalmayı tercih ederim enerjisiz insanlarla oturmaktansa
beni pek etkilemiyor da çokta muhatap olmam zaten milletle çoğunlukla
Olabildiğince minimuma indirmeye çalışıyorum.
Evet öyleyim, uzaklaşıyorum bende
en iyisini yapıyorsun
Yok kendim enerji emen biriyim
İşim gereği kurtuluş yok
Evet
En iyisi uzak durmak zaten
Çok haklısın çok var
Değilim
Evet, olması gereken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar