15 sene önce söylediğim sözü yüzüme vuruyor?

Ben küçüktüm. Annem babamdan şiddet görüyordu, babam bana da hep bağırırdı. Bir kere bunlar tartışırken ben polisi arayacaktım, elimden telefonu alıp fırlattı, senin de canını yakarım vs. Düşük aldığım zaman tokat atıyordu. Bu dayakları ilkokul, ortaokulda yedim hep, lisedeyken ayrıldılar zaten. Onlar ayrılacağı dönem bu ayrılma işini bana da sordular, ben evde hep huzursuzluk var, bu gidişe ben gideceğim dedim. Az önce annem bu sözü yüzüme vurdu, senin yüzünden ayrıldım dedi. İyi de hiç baba sevgisi görmeyip dayak yiyen benim, bakın 26 yaşındayım ne nafaka aldım ne destek gördüm. Tüm ergenliğim bunların olaylarıyla, kardeşimi büyütmekle geçti, sınıfta tek ailesi ayrı kişi bendim, bu konuda da zorbalanırdım hep baban yok vs. diye. Yani bilemiyorum, çok acılar çektim, bugün de annemin senin yüzünden ayrıldık demesi çok ağır çünkü ben böyle olmak hiç istemezdim, küçükken hep sessiz, hep susan, konuşmayan bir çocuktum
Güncellemeler
2 sa
Kız arkadaslarımın babalarıyla bağları cok ıyı ve cok duskunler hepside iyi kisilerle evlendı bende o da yok
Güncellemeler
2 sa
Ben o yasta psikiyatrıye gıdıyodum doktor sen bu yasta sınav dusunmen gerekken yetıskın dertlerıyle ugrasıyosun normal degıl dedı
15 sene önce söylediğim sözü yüzüme vuruyor?