Halbuki 15 yaşımdan beri sorguluyorum, araştırıyorum, çok sorguladım, çok araştırdım, inancım yok, ateistim, o yüzden dış görünüşe aldanmayın
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dış görünüşle inancı birbirine bağlamaları tamamen ezber. İnsanlar kalıplara sığdırmayı seviyor, boya posa bakıp kendi elleriyle etiket yapıştırıyorlar.
Aynen öyle
İnsanların fiziksel görünüşe bakarak zihinsel ve ruhsal dünyayı kategorize etme eğilimi sıkça karşılaştığımız bir bilişsel kestirmedir. Boyunun kısa veya yüzünün genç görünmesi, toplumun zihnindeki "olgun veya entelektüel duruş" kalıplarıyla örtüşmediği için bu mantıksız önyargıyla karşılaşıyorsun. Kendi içsel yolculuğunu tamamlamış olman dışarıdan nasıl göründüğünden çok daha kıymetli 🧠✨ İnsanların bu yüzeysel çıkarımları karşısında net ve öz güvenli duruşunu koruman en güzeli. Çevrendekilerin seni gerçekten tanımadan yargılaması seni en çok hangi anlarda zorluyor? 👁️☕
Cevap
9Cevap
Görünüşle inanç arasındaki farkı tam olarak çözemedim, bende agnostiğim mesela dışarıdan ne zannediyorlardır? Tipime bakınca yahudi, konuşmamı duyunca budist falan mı? Dokunsalar tam bir hindu, gözlerime baksalar zerdüşt. 😅😅😅
Müslümanlıkla kîsa boyun alakasını çözemedim
Bende araştırıp sorguluyorum, Müslümanım fakat yobaz değilim, bilgili ve kültürlü birisiyim 😊
sorunun başı ve sonu tamamen alakasız gerçi soruda saçma zaten
abi görünüşle müslüman snamak ne alaka. önene gelen "aha müslüman" mı diyor sana. tövbe tövbe
Yaş boy din arasında güzel bir bağlantı kurmana bayıldım :)
Boy kısalığının müslümanlıkla alakası ne
Kanka hani küçük çocuklar gibi görüyorlar o yüzden çocuklar biliyorsun çoğu Müslüman
Kaç kilosun cimcime
44
Yaaaa küçücük ne güzel 😍😍😍😍😍😍
Normal şeyler bunlar
5 yaşında başladın okumaya? Dini konuları? 5 ?
Hani Müslümanlık küçük görünme alakasına bakılırsa çokta şaapmamak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?