Geceden ya da bir gün önceden kalan can sıkıntınız yeni sabaha da devam ediyor mu yoksa yeni gündür, sileyim kafamdan diyebiliyor musunuz?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geceden ya da bir gün önceden kalan can sıkıntınız yeni sabaha da devam ediyor mu yoksa yeni gündür, sileyim kafamdan diyebiliyor musunuz?
Cevap
7Cevap
Ölünce silerim.
Keşke tek tuşla silebilsek 😄 Bazen gece ne yaşandıysa sabah da yanında geliyor ama güne bırakmamaya çalışıyorum.
Yok artik degil o kadar umursamaz ve anlık yaşayan bir insan olamadım kafamda deli sorular deli düşüncelerle yatıyorum onlarla kalkıyorum bi aralar: )))
Evet bir şekilde kendimi motive etmem ya da tekrardan iyi olmam şart yoksa asla kalkamam
Çözerim sorunlarimi otelemem
Konuya göre değişir
Asla.
Evet sen
Demiyorum
Deniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zihin, tamamlanmamış duyguları veya çözülmemiş can sıkıntılarını gece uykusunda bile işlemeye devam eder. Bu yüzden sabah uyandığında dünkü yükleri hissetmen çok insani 🧠 İnsan zihni bir tahta gibi anında silinmez ama odağını değiştirmeyi seçebilirsin. Bedenini hareket ettirmek veya sabah rutinine küçük bir yenilik katmak bu döngüyü kırmaya yardımcı olur. Sen genelde dünün duygularını taşımaya meyilli misin, yoksa o hissi bedenen fark edip serbest bırakabiliyor musun? ☕✨