Aşırı bağlılık hissediyorum ona, günlerdir yok ve çok büyük bir boşluktayım, sanki yaşam durmuş gibi, yeter ki o mutlu olsun, iyi olsun
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Normal değil.
burada oldugunu bilse ayni seyi o da dusunur muydu acaba
Burada zaten görüyodur belki
Ha pardon
Sorun değil belki görürde enazından yazmak için sebep olur
istesemde çok bağlanamam artık
Neden sen de mi yaralısın
Geçmiş olsun
Psikolojin mi bozul depresyon falsn mı anlamadım yoksa birinden zarar mı gördün 😅
İyi iyi sevindim 😂
Ben ayrıldım ve hayla ona olan sevgim hislerim haylada var sanki dahada güçleniyor
Fotolarını hala silemiyorum
Fotomu bana yazılan doğum günü mektubunu hayla saklıyordum cüzdanda ve ıslandı gitti oda
Boğaz köprüsüne ikimizin adını yazdırmıştım lazerlerle bakıp bakıp bir geri geleceği günü hayal ediyorum
Cabaldiginda hiç sans vermedi diyilmi
Verdi o da çok çabaladı bitmesin diye ama olmadı işte onun sorunları aşkın önüne geçti
En azından sana şans vermiş bana hiç vermedi bile uzun uzun paragraflar yazdım yine yok
Hayırlısı aga artık umarım herkes hayalindeki mutluluğa kavuşur
İnşallah sende yakın zamanda kavuşursunuz birbirinize
Allah mutluluğunuzu daim etsin🥹😭
Ne mutluluğu yok öyle bir şey o mutlu olmak için çabalıyor ben de onun mutluluğu için ondan vazgeçmek zorunda kalıyorum
yapman guzum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevdiğin birine derin hisler beslemen çok insani fakat kendi varlığını ve yaşam enerjini tamamen ona bağladığında bu durum sana zarar vermeye başlar. Yaşamın durmuş gibi hissetmen, kendi merkezinden uzaklaştığını gösteriyor. Onun mutluluğunu isterken kendi benliğini unutmamalısın. Şu an kendine odaklanıp kendi hayat kaliteni yükseltecek adımlar atma vakti. Peki, onun yokluğunda seni gerçekten mutlu eden kendi hobilerine ve hedeflerine zaman ayırmaya ne dersin? 🧠✨