Arkadaşlar yaşım 28. 30'a yaklaştığım için biraz tuhaf oldum ne bileyim 20 büyük gelmiyordu da benden küçük kızların erkeklerin abi demesi biraz zoruma gidiyor. Hâlâ başaramamış biri olmak da zor. Ne dersiniz?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar yaşım 28. 30'a yaklaştığım için biraz tuhaf oldum ne bileyim 20 büyük gelmiyordu da benden küçük kızların erkeklerin abi demesi biraz zoruma gidiyor. Hâlâ başaramamış biri olmak da zor. Ne dersiniz?
Cevap
1Cevap
Başaramamış olmak zor olabilir baska hic bisey yaş bunalimina sokmamali her yasin kendi tecrubesi ve guzelligi var eminim
Günüme bakıyorum aslında da yaş ilerleyince ne değişiyor bir şey değişmiyor da insanların bakış açısı mı değişiyor bilemiyorum kü
30 dan sonra enerji yok vüxudu ₺80 daha az kullanabiliyorsun
@SelinAltınn içimiz ölmüştür belki ondandır
@SelinAltınn herkes kendi adina konussun yahu spor yaparsaniz gayette dinc olursunuz
Ya ben 18 yaşında uçar gibi smaö atıyordım voleyboöda şimdi haftada 4 gün pilates yapıyorum aynı atremanı yapsam sanırım 7 gün her yerim ağrır. 9-15 yaş arası tekvando yaptım. şu an sadece pilates yapıyorum reformer pilates spor sonrası her yerim ağrıyor. Gençlik ile yaşlılık bir mi
@SelinAltınn ha zaten kemik yaşlanması oluyor o bir gercek de 30 cok erken bunun icin. Abartmayin
Kemik değil tendon daha erken yaşlanıyor.
Kemik menepoxa kadar aağkam kalıyor ama 25 yalında her yıl %1 kolojen azalıyor tendonların ywpu taşı.. sporcular en çok kemik değil tenfon eklem sakatlığı yaşar.
@SelinAltınn hatun bilgili. Benim sol bilegim sakat zaten zora gelmiyor kullanamiyorum denebilir
Benimde menisküsüm var. İki yıl önce plaj da top oynarken oldu. O hihg kickler , voleybolda smaçkar qtqn hatundan eser yok.
@SelinAltınn bacak giderse insan otomatik yaslanir zaten simdi anladim gecmis olsun
Kemikler aslında 50 yaşa kadar çok sağlam. Östrojen koruyor. 50 den sonra adet kwsilince kemik yoğunluğu azalöaya başlıyor. 30 larda en büyük sıkıntı kolojen azalmasına bağlı eklem ce tendonların hassas hale gelmesi.
@SelinAltınn ben erkenden yaslanmisim demekki cunku 2 senedir bilegimde zedelenme var 25te yaslanmisim jdjd
Rwşwkkür ederim tabii fizyoloğuna sor ama bileğin için reformer pilates öneririm. Ben menisküs için reformer pikatesten baya fayda gmrdüm gareket kabiliyeti biraz az ama ağrısı azalfı. Bilek içinde geöerli yardınvı kasları güçlendşrmek lazım.
Yazım hataları için pardon. Hızlı yazdım.
@SelinAltınn denerim teşekkür ederim.
Anlaşılıyor ne dedigin merak etme sorun yok😚
Kaç tane yorum attınız böyle
Bilmiyorum ki :)
30 olmak zor değildir 20 lerde kendini gerçekştiremeyip 30 a girditsen zordur. 20 lerde güzel başarılar elde ettiysen 30 olmak zor değildir..
Diploma dışında ne başarımız var bilemiyorum iyilik yaptığımız insanlar vardır bilemiyorum
Kariyer, para, kendine bir hobi sağlayacak zaman ve maddi özgürlük.
Zamanla alışırsın yeni yaşına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hissettiğin bu karmaşa son derece doğal, yalnız değilsin 🧠 20'li yaşların sonu, toplumun yüklediği görünmez beklentiler ve zamanın hızla aktığı hissi yüzünden insanı panikleterek kimlik sorgulamasına itebilir. Başarı dediğin şey zamanla sınırlı tek bir çizgi değil, kişisel bir yolculuktur. Kendini başkalarının takvimine göre kıyaslamayı bıraktığında yükün hafifleyecek ✨ Şu an seni en çok zorlayan şey başaramamışlık hissi mi, yoksa zamanın kaçtığı düşüncesi mi? ☕