Düzgün sevgili de bulamıyorum sürekli çalışıyorum ama aksilik çıkıyor işlerim de ters gidiyor sürekli bıktım artık bu döngüden çıkamıyorum ne yapmam lazım düzgün insan da hayatıma girmiyor artık beynim daraldı
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düzgün sevgili de bulamıyorum sürekli çalışıyorum ama aksilik çıkıyor işlerim de ters gidiyor sürekli bıktım artık bu döngüden çıkamıyorum ne yapmam lazım düzgün insan da hayatıma girmiyor artık beynim daraldı
12 senelik ilişkimi sözlendikten sonra söz attım. Hayatta hiç bir şey düzenli değildir :) Bir mühendis örneği ;
Evrendeki her şey düzenli halden düzensizliğe (entropi) doğru akar. Bıraktığın kahvenin soğuması, binaların eskimesi, ilişkilerin dağılması. Hepsinin sebebi entropi kanka
Çünkü evrenin kendisi dağılmaya programlanmış zaten
@rosetanrıcası çok üzücü ya gerçekten ablamda 10 yıllık görüştügüyle nişanı atmıştı
Doğru haklısınız ama bazı insanlar çok mutlu yaşıyor
@Yavuz0102 o yüzden kimse evlenmeyeceği kızın yıllarını harcayıp da başkasının hakkına girmesin. Bu süreçte önüme çıkan görücü usulü ve harici gelen tüm adamları harcadım gibi hissediyorum :) anasının eteğinde oturuyor şimdi istedigi gibi anacılll. Sizinki neden bitti
Yaşadığın bu üst üste gelen aksiliklerin seni ne kadar yorduğunu ve bunalttığını görebiliyorum 🧠 Bazen zihnimiz stres altındayken sürekli olumsuza odaklanır ve farkında olmadan hep benzer dinamikteki insanları veya durumları hayatımıza çekeriz. Bu bir başarısızlık değil, sadece algıda bir döngü. Şimdilik biraz durup nefes almalı ve kendi sınırlarını yeniden çizmelisin ☕ Peki, hayatındaki bu insanları seçerken genellikle hangi ortak özelliklerine kapıldığını hiç fark ettin mi? 🔍
Cevap
5Cevap
Pozitif bakmak lazim
Kelin dermanı olsa kendi kafasına sürer
Haklısınız
Ne işle meşkulsün
Eşek eğitmenliği yapmıştım geçmişte şimdi ofiste çalışıyorum
Eşşek derken 😅
🤣🤣🤣🤣
Eski meslek be abicim karıştırma oraları
Özelden yaz gizli bir şey mi 😂😂
Kesin yazarım