Son zamanlarda fark ettim insanlar gücü, makamı, parası, çevresi olanlara saygı duyuyor
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son zamanlarda fark ettim insanlar gücü, makamı, parası, çevresi olanlara saygı duyuyor
Sadece bu 4 unsur geçerli değil. Bunu yanında yaptığın davranışlardan, dünyaya kattığın değerlere kadar geçerli bir konu saygı konusu. Bu gün varlığı veya makamı olmadan ölen Tesla, dünyaya kattığı değerlerden dolayı saygı duyulan biri. Ben saygı duyulan biriyim, bu benim paramla, makamımla veya çevremle alakalı bir durum değil. Zaten bunlara duyulan saygı tamamen zorunluluktan duyulan saygıdır.
Misal sivil toplum kuruluşunda çalışan bi kadın düşünelim, topluma yararlı projelerin bir parçası oluyo, o halde bu kadın da saygı duyulan biri olur.
Gönüllü olarak çalışıyorsa evet, fakat karşılıklı şekilde çalışıyorsa bu sadece yaptığı bir iştir.
İnsanların yüzündeki tebessüme bir katkı sağlamak dünyayı güzelleştirmek güzel şeyler
Kesinlikle, ki dünyaya katkı sağlamak sadece insanları ilgilendirmemeli. Yaşadığımız dünya sadece insanlardan ibaret değil sonuçta.
Ben misal memurluğu hiç istemiyorum, halkla ilişkiler ve tanıtım okudum, memurken gönüllü olarak projelerde çalışmak istiyorum.
İnsanların hayatına dokunmak istiyorum
Ben bu konuda tema vakfını çok takdir ediyorum
İnsanların hayatına dokunmak için illa bir vakıf veya kuruluş altında olman gerekmiyor. Her zaman kocaman şeyler yapman da gerekmez. Emin ol bir çok yol var.
Doğru ama benım hayalim öyle bi kurumda çalışmak biraza prestij açısından iyi olur
İnsanların geçici güce veya paraya gösterdiği saygı genellikle korku ya da çıkar odaklıdır; gerçek saygı ise duruşa ve sınırlara duyulur 🧠 Güçlü bir duruş, hayır diyebilmek, kendi değerlerinin arkasında durmak ve her şeyden önemlisi kendine değer vermekle başlar. Sen kendi sınırlarını çizdiğinde, çevren de bu alana saygı duymak zorunda kalır 🔍 Peki sen ilişkilerinde sınırlarını net çizebiliyor musun, yoksa genelde uyum sağlayan taraf mısın? ✨
Cevap
5Cevap
para değil, güçlü oldugunu insanlara hissettir. gururun önemli paran değil
Paran varsa saygı görürsün bacım
Cebinde paran varsa herkes saygı duyar.
Durust olmali
Mesafeyi koru. Her zaman işe yarar
Malum parti üyeliğş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?