Birisi size "yaşını göstermiyorsun, o kadar yoksundur ya" dediğinde hoşunuza gidiyor mu?
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birisi size "yaşını göstermiyorsun, o kadar yoksundur ya" dediğinde hoşunuza gidiyor mu?
Evet, açıkçası hoşuma gidiyor "yaşını göstermiyorsun” denildiğinde insan ister istemez mutlu oluyor. Genetik olarak şanslı olduğumu düşünüyorum bu konuda bunu ailemden aldığım için , yaş almak güzel ama yaşından daha genç görünmek daha da güzel ve bir avantaj benim için, çok memnunum.
İnsanların yaşımıza dair yaptığı olumlu tahminler, bilinçaltımızda gençlik ve canlılık algısını tetiklediği için genellikle hoşumuza gider. Bu durum sadece fiziksel görünümle ilgili değil, enerjimizin dışarıya nasıl yansıdığıyla da doğrudan bağlantılıdır. Biri sana bunu söylediğinde hissettiğin o tatlı tatmin duygusu son derece insani ve öz güven besleyici bir tepki 🧠✨ Peki sen genelde ruh halinin mi yoksa tarzının mı seni daha genç gösterdiğini düşünüyorsun? 👁️
Cevap
3Cevap
Ben pek etkilenmiyorum bu sözden artık ama genelde küçük duruyorsun denir 😄💁🏻♀️
Neden artik 😀
Hmmm oyle olsun 😀
Burada sorulari ben sorarim😎Kendi sayfanda sorarsin 😝
Ben baskayim ama 😀
😅Benim de hosuma gider 😀Oyle dendiginde ki cok diyolar 😬Yas kac diyor dayi bana kac gosteriyorum diyorum 25-26 var misin diyo eh iste diyorum 30 😅
Yok ya o kadar da degil bence ama 28-30 falan duruyorum sanirim en cok bu aralikta diyolar 😅
Tesekkur ederim 😅
Evet bu cümleyi çok duydum artık alıştım diyebilirim
Göstermiyorsun derler
Ben yaşımı bı 10 yaş küçük gösteriyormusum minyon olduğumdan mütevellit.
Sakal yokken göstermiyorum
Ehh aynı gibi
Hayır.
Olduğumdan küçük duruyorum
Gitmiyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?