Selam, çirkin olduğumu düşünmüyorum ön profil falan güzel olduğumu duyarım ama mesela sevgilim olmadı beğendiğim kimse beni beğenmedi öyle popüler falan değilim etkinliklere çağırılmam çok arkadaşım yok bir erkek gelip mesela numaramı falan istemedi bakışma ötesi yok kimseyle ve bu beni çok üzüyor bomboş bir hayat yani mesela yüzüm okey güzel ama dişlerim yan profilimi bozuyor biraz ön iki dişim çıkık (overjet) ve konuşunca hep kendimi kontrol ediyorum gülünce falan yan profilimi sevmiyorum gerçekten o kadar özeniyorum ki çevresi olan popüler her gün dışarıda gezip tozan kızlara keşke hayat herkese adil olsa..
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik sadece fiziksel görünüşle değil, dışarıya yaydığın enerjiyle ilişkilidir. Dişlerini takıntı haline getirip sürekli kendini kontrol etmen, çevrene farkında olmadan çekimser ve kapalı bir beden dili yansıtıyor olabilir. İnsanlar kusursuzluğu değil, öz güveni ve samimiyeti çekici bulur. Kendini kastığında karşı tarafa soğuk bir duvar örüyorsun. Fiziksel detaylara odaklanmayı bırakıp kendi enerjini özgür bıraktığında her şeyin değiştiğini göreceksin. Şaşırmak yerine kendini akışa bırakmaya ne dersin? 🧠✨