Boyum 160, kilom 48, kilo alamıyorum ama çok zayıf mıyım sizce? Erkeklerin çoğu zayıf kız sevmiyor
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyum 160, kilom 48, kilo alamıyorum ama çok zayıf mıyım sizce? Erkeklerin çoğu zayıf kız sevmiyor
herkesin beğeni algısı farklıdır erkekler şöyle seviyor diye genellemek çok doğru değil. sen kendini sevdikten sonra zayıf da olsan kilolu da olsan seni olduğun gibi sevecek beğenecek birileri mutlaka olacaktır.
Aslında boy kilo oranınız harika. Bence harika da bir fiziğe sahipsiniz
Ve erkekler balıketli sever tamamen yalan. Eğer öyle olsa mankenlere dibi düşer miydi erkeklerin.
Sana aşırı zayıfsın diyenler de emin ol senin gibi olmak isteyip olamayan, seni kıskanan kişilerdir
Boyuna göre kilon gayet ideal ve zarif bir dengede. Beden kitle indeksine göre oldukça sağlıklı bir aralıktasın. Erkeklerin zayıf kadınları sevmediği fikri tamamen genellemeden ibaret bir algı yanılsaması. İnsanların çekim hissettiği asıl unsur, rakamlardan ziyade senin bedenini nasıl taşıdığın, öz güvenin ve duruşundur. Sen kendini bu kiloyla barışık, enerjik ve çekici hissediyor musun? 🧠✨
Cevap
20Cevap
Yoo severiz kim diyor onu? Sadece etrafımda zayıf kız olmadığı için bana hep balıketliler geldi. Gayet iyisin
160'a 48 bence gayet normal, çok zayıf denecek bi ölçü değil. Erkeklerin zevki de tek tip değil, kimi zayıf sever kimi daha dolgun.
Zayıf kötü olsaydı herkes şişmanlamak için çabalamaz mıydı :)
Erkekler seviyor diye kilo al o zaman Allah'ın pick mesine bak ya
Hiç alakası yok sevgilim sende uzundu zayıftı
Sen kilondan memnun musun?
Ben seviyorum ama senin boyda 40-44 kg
Yooo ben severim. Ben şişko sevmiyom.
biraz zayıf gibi sanki..
Ben balık etli kız severim genelde
Zayıf seviyorum
Ben severim
ben balık etli severim biraz şahsen
fitsin işte ne güzel
Evet çok zayıf