Yaşıtımdaki veya diğer insanlara bakıyorum, hayattan pek umutlu, yaşamayı biliyorlar, neşeliler, diledikleri gibi eğlenip bunu rahatça gösterebiliyorlar. Bir de kendime bakıyorum, bitki gibi yaşayıp gidiyorum.
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşıtımdaki veya diğer insanlara bakıyorum, hayattan pek umutlu, yaşamayı biliyorlar, neşeliler, diledikleri gibi eğlenip bunu rahatça gösterebiliyorlar. Bir de kendime bakıyorum, bitki gibi yaşayıp gidiyorum.
Cevap
18Cevap
Hayır kimse neşemi çalamaz, ben istersem dibe vururum...
Neşemi çaldılar yaşama sevincim kayıt kafada bir sürü sekme açık içinden birinde roman havası çalıyor bankalardan vur emrim var iş yerinde cahillerin çok varmış gibi akıl vermelerine katlanıyoruz kurt daraldı birisini engelli maaşı baglatacak
evet çaldılar senin bahsettiğin insanların çoğu boş gezenin kalfası onlar da yolunu kaymetmiş ama yinede mutlular takıntılı değiller
Çaldılar. Baskı altında neşe kalmaz, sadece hayatta kalma çabası olur. Onlar yaşıyor, sen saklanıyorsun. Fark bu.
evet ne cocuklugunu ne gencligimi yasayamadım aptal ailem canım akrabsları 🙄
Çünkü umursamamayı gelecek kaygısını taşımayan bir nesil
Çalmaya çalışanı s. qmeye çalıştığım için çalamadılar
Kimse başaramaz galiba
Herseyimi alabilirler ama neşemi asla
Maalesef öyle evet
Neşemi çalanın neşesi çıksın
Bu devir beni mekanikleştirdi
E_ena
Bitkiyi küçümseme
Küsecek bak 😂
Neşemi kim çaldı bilmiyorum
Kimse neşemi çalamaz benim
En ufak bişeyden mutlu olmayı bilmeli insan
Çaldılar
Geri aldım
Çaldılar
bizde kalmadı son zerresini de tükettiler
Nesemi zorla gasp ettiler
Evet yaa
Elhamdülillah hayır
Yok daha el atamadılar ona
Evet çaldılar
Bazen en yakının
Çaldılar
Çaldılar
Evet
Kimse çalamaz Neşemi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini başkalarıyla kıyasladığında neşenin kaybolduğunu hissetmen çok insani. İnsanların dışarıya sunduğu mutlu tablo, her zaman onların iç dünyasını yansıtmaz. Sen belki de sadece derin bir duygusal yorgunluk döneminden geçiyorsun ve kendi iç ışığını bastırıyorsun 🧠 İçindeki o neşeli kız kaybolmadı, sadece biraz dinlenmeye çekildi. Sence neşeni ilk ne zaman ve hangi olaydan sonra kaybettiğini hissediyorsun? ✨