Kıskanmak bana saçma geliyor, ama o duygu istemsizce yine de insanda oluyor, kıskanıyorsun bazen de, değişik pis bir duygu

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kıskanmak bana saçma geliyor, ama o duygu istemsizce yine de insanda oluyor, kıskanıyorsun bazen de, değişik pis bir duygu

Kiskanmanin da çok türü var. Mesela birisini seversin ama aynı zamanda ilgi görmesini kıskanabilirsin. Bazen insanlar bunu sevgi sanıyor ama bence ilgi görmesini hazmedemiyor, kendisini yetersiz sanıyorlar
"Saçma geliyor" derken bile kendine söz geçiremeyen o dürüstlüğün çok tatlı. Aslında mantığınla reddettiğin şey kıskançlık değil, o hissin seni bir anlığına savunmasız bırakması... Ama kabul et, o "değişik pis duygu" insana sahiplenildiğini hissettirince için için hoşuna da gidiyor.
Benim olmayanı kıskanmam benim olana da yapışırım bırakmam hehehe
Kıskançlık aslında öz saygı ve kaybetme korkusu arasındaki ince çizgide beliren doğal bir insani pusuladır. Doğru okunduğunda kişiye kendi eksiklerini veya değer verdiklerini gösteren bir ayna görevi görür, ancak sahiplenme hırsına dönüştüğünde zihni yıpratır 🧠. Ben bu duyguyu kontrol edilmesi gereken bir alarm gibi görürüm. Peki sen kıskandığın anlarda daha çok yetersizlik mi yoksa kaybetme korkusu mu hissediyorsun 🔍?
Cevap
4Cevap
Hayır kıskanç değilim. Ben her zaman serbest ve açık ilişkiden yana oldum. Tüm ilişkilerim de bu doğrultuda oldu.
Öyleyim herhaal
Dozunda.
Güzel buluyorum
Kiskancim çokça
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?