25 yaş altı.. Her ne kadar olgunluk yaşta değil dense de bazen yaşın da önemi büyük.. Kararlılık, omurga, tutarlılık konusunda sıkıntıları var.. Çocuk gibi oluyorlar genelde..

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 25 yaş altı.. Her ne kadar olgunluk yaşta değil dense de bazen yaşın da önemi büyük.. Kararlılık, omurga, tutarlılık konusunda sıkıntıları var.. Çocuk gibi oluyorlar genelde..

Belirli bir yaş grubuna karşı ön yargım yok. Aynı yaşta olup birbirinden tamamen farklı karakterde insanlar var; bu yüzden yaştan çok kişinin sorumluluk alıp almadığına, üslubuna ve davranışlarına bakarım. Olgunluk her zaman doğum tarihiyle birlikte gelmiyor.
Şu anki 14-18 yaş arası grubu. Onların yüzünden üniversitemde (GTÜ) de zamanında kadın cinayetlerine karşı eylem çıkmıştı. Çok tehlikeli bir nesil bence... Tas kafalıları da daha tehlikeli. Bu grup eskiden ipad çocuklarıydı. Bu teknolojinin etkisi olabilir.
90lı anneler babalar, lütfen çocuklarınızla ilgilenen, çocuklara ipadi tableti verip tek başlarına uzun sürelerce bırakmayın, sana dünya tehlikeli. YouTube kidsdeki kaliteli ile TRT Çocuk ya da Cartoon Network ya da Nickelodeon ya da Minika kalitesi aynı değil haberiniz olsun.
kesin bir yaş grubu diyemem ama ergenlikten yeni çıkmış tayfada tahammülüm sıfır. her şeyi biliyormuş gibi hareket etmeleri ve tutarsız olmaları cidden yoruyor.
erkeklerde 25-35 yas arasi iyidir 25 alti ve 35 yasla üstü bilmiyorum sıkıntılı, bir taraf fazla ergen bir tarafta fazla abazan 🙂 ama şöyle bir gercek var yasitim kizlari ve yasitim erkekleri karsilastirirsak kim daha ergen yarismasina kimse girmesin bence, cevap belli oluyor alenen.
Cevap
6Cevap
20 yaşındaki kadınlarda 30 yaş olgunluğu gördüğüm kadınlar da oldu , kadınların yaşla ilgili problemi yok , bizden daha olgunlar net
Evet aynen 20-25 alti kafasi garip, ne konustuklarini bilmiyor gibi bircogu🤦🏻♀️
Önyargı olmak bu hayatta yapabileceğiniz en büyük pişmanlıklardan biridir. Önyargılı olduğunuz için belki de bu zamana kadar ne fırsatlar teptiniz. Önyargı bir toplumun gelişmemesinde büyük etken bence. benim ön yargılı olduğum bir yaş grubu yok , insanlarla konuştuktan sonra kim olduğuna karar verebiliriz
40 yaş ve üstü çok cahil ve yobaz geliyor. Hepsi değil ama çoğu öyle. Ne dinini ne Atatürk'ü ne de eşitliği bilir. Namaz kılar kul hakkı yer, yabancılara söver tarikatları yüceltir, kadını hizmetçi olarak görür...
Yok her yașin kendi bi özelliği vardir... beklentilere bağli tabi yani kücük yaşta birine benim gibi düsünsün beklenilmez
70 yaş üstünden uzak duruyorum, her an bir saçma cahilce bir şey yapabilirler diye bakıyorum.
+65 ve -18 genelde hepsinin saçma sapan lafları oluyo
Z kuşağı diye horlanan kesimden bazıları, 40 yaşındaki adamdan olgun olur bazen.
25 yaş altı katılıyorum. Daha ne istediklerini bilmeden. Sallıyorlar.
Ben genelde insanlara bi tık önyargıyla yaklasırım
Yani öyle bi yaş grubu yok önyargım yaşa bağlı değil
2005 sonrası doğan nesil biraz sıkıntılı geliyor bana..
ön yargım yok. herkes aynı değil sonuçta.. insanı yavaş yavaş tanımayı tercih ederim.
30 yaş altı erkek 😄
Bizde 35 yaş ve üstü insanlara karşı ön yargılıyız
Doğru diyor ya valla yaşıtlarım bakınca anlıyorum
18-24 saçma sapanlar nefret yaniii o kadar
99 ve altı🙄 bi tuhaflar
Hiçbir yaş grubuna ön yargıli degilim
Yaşlara göre ön yargılı değilim
Ergenler kendini çok cool havalı sananlar 🤮
kıracaksın sen de ön yargılarını bir gün
şşş 🤫
kafama kazıdım seni 35😈
ona söz veremeyeceğim ya🤓