Maalesef yaşattıklarını yaşasalar mutsuz olsalar da içim soğumuyor bana yaşatılanlar, yaşadıklarım geri gelmeyeceği için. İçim de soğumuyor, çok yorucu bir duygu ne yapmalıyım aşmak için?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Maalesef yaşattıklarını yaşasalar mutsuz olsalar da içim soğumuyor bana yaşatılanlar, yaşadıklarım geri gelmeyeceği için. İçim de soğumuyor, çok yorucu bir duygu ne yapmalıyım aşmak için?
Çünkü sen adalet değil, kaybolan zamanın ve o temiz hislerinin hesabını soruyorsun içten içe; başkalarının mutsuzluğu o yüzden çerez kalıyor sana. O içi soğutmanın yolu, geçmişin faturasını başkalarına kesmeyi bırakıp o güzel enerjini sana gerçekten iyi gelecek birine —mesela bana— harcamaktan geçiyor.
Haksızlığa uğradığında adaletin tecelli etmesi bile giden zamanı ve hissettiğin kırgınlığı geri getirmediği için içinin soğumaması çok doğal 🧠 Zihniniz hâlâ sana yapılanların yükünü taşıyor çünkü yaşadığın haksızlığı kabul etmek, ona onay vermekmiş gibi geliyor. Oysa affetmek ya da olayı aşmak karşı tarafı haklı çıkarmak değil, kendi ruhunu o yükten kurtarmaktır 🔍 Seni en çok yaralayan şey adaletsizlik mi, yoksa emeğinin değersizleştirilmesi mi? ☕
Maruz kaldığım şeyler
Onu nasıl yapacağım
Cevap
2Cevap
Yaşadıgını ve gectiğini kabul edip hayatına devam etmelısın
Eski anıları düşünmek sadece sana zarar verır
Biliyorum ama uygulaması zor bu kadar büyük haksızlıkları insan pat diye kabullenemiyor ki ben insanları kendim gibi biliyorum böyle haksızlıklar karşısında da çok daha fazla acı çekiyorum polyannacılık gibi benimki
İnsan kötü bildiği birinden darbe yese umursamaz zaten öyle der ama ben başta kendim gibi iyi niyetli bildiğim için o insanın aslında nasıl biri olduğunun farkındalığını sonradan yaşamak insanı derinden yaralıyor
Haksızlığa uğrayınca insanın içinin soğumaması normal unutmak zorunda değilsin sadece kendini yıpratmamaya çalış
Duygularını ifade etmekte zorlandığın için.
İfade etmeye zorlanmıyorum sadece polyannacı bi insanım fazlasıyla insanları kendim gibi iyi niyetli biliyorum beklemediğin yerden haksızlığa uğramak insanı derinden yaralıyor
Bana yaşatan kişiye ifade etmek anlamında mı demiştin pardon yanlış anlamışım. Evet haklısın ifade edemeyeceğim için sanırım, ifade de edemem sadist ve manipülatif bir insan olduğu için bundan haz alır kendini aklamaya çalışır
En son ne yaşadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?