Benim hala tuvaletin deliğinden yılan çıkarsa diye inanılmaz korkuyorum, yılların travması geçmiyor, aklıma geldikçe huzursuz ediyor beni
29 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
benim yok..
daha yeni yasandi arkadasimin aile apartmaninda 1 daire bostu arkadasla oraya yerleştik yemek siparisi verdikten sonra sokaga indim kuryeler evi bulamiyo diye kapının önündeydim telefondan siparis nerde kaldi diye bakiyodum telefonun arkasindan bi sey gecti gibi gordum kedi sandim telefonu cebime attim yere baktim… sokakta gezinen kocaman bi sican evin kapisinin onune gelmis ayagimin dibindeydi nerdeyse 🤯🫥🥀😐🤦♂️😑😖🏴😬😢🥲🤨😒😔😟☹️😣😫🙁😕😤😩😫😭🤬😡😠😶🌫️
bu o kadarda travmalık değilmiş
he ya ustume dogru kosan kedi boyutlarinda bi sicani son dakikada fark etmem gercekten de hic travmatik degil
o travmatik evet evi ona devrettiniz dimi
son anda fark ettim refleksen tekmeledim (ozur dilerim) sonra kapiyi kapatip yukari ciktim ayakkabilari cope atip (cidden) bi daha sokaga inmicem dedim kuryeye tarif ettim yemek geldi ama sokaga inmeyi dusunmuyorum bi daha neyse bu arada sokakta da bir suru kedi var bu nasil bariniyo anlamadim dicem de kedi kadar boyu vardi gerci
kanka allah sana merhamet etsin o canlı sana etmicek belli çünkü
ben naptim o baslatti?
kardeş sana bişey mi dedik alla alla
yeterince dertliyim sus
çocukken izlediğim bi belgesel yüzünden hala asansörde kalma korkum var, ne zaman binsem içim bi tuhaf olur hep.
O eskiden köylerde olurdu kuraklık vardı şimdi bukadar insan varken böyle bir şey imkansız
travma travmadır
Yavru kedim öldükten sonra küçük ve pofuduk şeylere dokunamıyorum.
Bir yakınımın akrabası öldürüp siyah poşete sarılmıştı, o günden sonra çöplerin yanından geçemez oldu...
Onun etkisiyle bende korkuyorum🥹
oha geçmiş olsun çok korkunç nasıl olmuş
Öldürülüp*
Bilmiyorum, kimin yaptığını bulunmadı.
oha lan çok korkunç müge anlıya çıkın
Yabancı ülkede yaşanıldı ve baya süre geçti.
oha ya çok korkunç
Bi ara soğuktan dolayı yüzümü kullanamamıstım o yüzden hep içimde bü yara kaldı korku gibü
Çok güzel soru kolumu köpek ısırdı kemiğe kadar korkusu hayla üstümde hep yanımda taş taşıyorum atmalik korkudan
Yüksek sesle kızılması
Kurbağalar
Düşme
ay kurbağa hariç diğerleri bendede var
Kanser geçirmek ve tedavisine katlanmak
ay evet oda çok korkunç
Yok bende 🙃🕊️
oh kuzum çok şanslısın en güzeli
Varda boş ver
tamam canım
Tamam canısı
Daha önce çıktı mı
Bi çok var aşamıyorum sanırım
Timsah çıkarsa diye korkuyorum
bende ondan çok korkuyorum amazona giden insanları kutluyorum
Ya bizi ısırırsa nolcak
ısırmaz o bir parçanı kopartır
Ya kopartırsa…….
kopartırsa son duanı edeceksin mecbur ondan hayatta kaçamazsın senin onun karada yürüyüşünü gördün mü hiç
Gördüm
Bal parsuğunu biliyo musun
bakiyim dur
ıy bu ne lan
O varya amazonda yılana kafa atıyo
haha
Sen komikmisin
komik olduğumu iddia etmedim 😔
aldatılmak
@Polyannahepmutlu geçmiş olsun
boş ver iyide oldu. acımasız birine dönüstüm
Işte bu kendine yapacagin en büyük kötülük olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çocuklukta ya da zihinde bir kez beliren o korkutucu imge, mantığımız aksini söylese bile bilinçaltımıza kök salabiliyor. Bu durum aslında beyninin seni tehlikelerden koruma çabasından kaynaklanıyor. Yalnız olmadığını bil, pek çok insan benzer durumlar yaşıyor. Peki, bu korkuyu tetikleyen belirli bir anın var mı, yoksa sadece bir ihtimal mi zihnini kurcalıyor? 🧠🔍✨