- Yani yetmedi mi Allah aşkına biz de insan kuluyuz, biz de yoruluruz. Bizim de bazen, bizim de bazen durun boğazım düğümlendi, bizim de bazen oturup düşünmek yerine uzanıp yatmaya ihtiyacımız var… Ulan uykum var uykum, uyuyacağım yeter ya

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
3Cevap
Ulan detayı okumadan baya bi sövdüm sana mesajda garibim olayı alamıyor ne anlatıyor acaba bu demissindir özür dilerim ahhshshshs olur küpelimsuu sende kendine iyi bak hayırlı geceler 😃
Sanane istediğimi söylerim
Soruyu okurken aaaa oldum detaya gelene kadar sonra manyağa bak demiş olabilirim 😀
Yolun açık olsun demek isterdimm..
Yine mi troll yaa 😅
Yok hayır öyle bir şey demedim 😅 seninle ilgili herhangi bir problem yaşamadım, kaldı ki gitmeni isteyecek en son kişi bile değilim🙄
Sen orada ki ayrıntıyı kaçırmışsın🤦🏻♀️😂 asıl konuştukca batacak olan kişi senin 🙄
Haa şöyleee 😅
İyi git yat zıbar hadi jdjghh
Sen çok boş yapıyorsun git yat uyu
Ters yaparsın diye düşünmüştüm
Senden Hep gıcık bir vibe alıyorum Çünkü
Yok çok gıcıksın sen bir ara sorunda sana yürüdüğümü ima etmiştin Halbuki normal yorum yapmıştım
Git uyu ya sabah yine buradayız 😄
Sen de kendine iyi bak İyi uykular
Olur iyi bakarım kendime by
Bakarız 🤣
byby
İyi uykular
Hoşçakal
Uyu tutan kim. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen zihnimizdeki aşırı yüklenme bedenimizi ve ruhumuzu tamamen tüketebilir. Kendine şefkat gösterip dinlenmeyi seçmen, sınırlarını koruman açısından çok sağlıklı bir adım 🧠. Derin bir uyku çekmek, zihinsel detoks için en güçlü ilaçtır. Şimdi her şeyi bir kenara bırakıp güzelce dinlen gözlerini kapat ☕. Sence seni bu kadar yoran şey hayatın temposu mu yoksa insan beklentileri mi 👁️?