Bir kadından bunu duymuştum. İlgi alanlarımı kendimde çok yansıtırım. Konuşma üslubum da nazik ve saygılıdır. Bunun maskülenliğe ve çekiciliğe zarar verdiğini düşünüyor musunuz?
Bir kadın gözünde; Sanat, kültür, tarih gibi ilgi alanlarımın olması ve bunları paylasmam sizce maskülenligime zarar veriyor mu?
Sanat, tarih ve kültürle ilgilenmek maskülenliği zedelemez; aksine entelektüel derinlik katıp öz güvenli bir çekicilik yaratır 🧠. At binme, tarihi mekanları keşfetme ve stil sahibi duruşun zaten güçlü bir karakter sergilediğini gösteriyor 🕵️♀️. Gerçek maskülenlik kaba olmak değil, ne istediğini bilen nazik ve birikimli bir duruş sergilemektir ✨. Sence o kişinin bu eleştirisi kendi güvensizliğinden kaynaklanıyor olabilir mi ☕?
Hakikaten. Ya zaten ilk basta ilgi almasan sohbet de edemezdim. Sonrasinda sıçıyor da olabilirim. Ilk basta hos gelmis olabilidim tabiki geçmişteki görüştüğüm kadinlara da
Arkadaşlarımdan ortaklikten ziyade illa ayni olmak zorunda degil diye düşünceler duyuyorum ama katılmıyorum. Mesela anime muhabbeti yapalım. Pink floydun sevdigim bi şarkısını atinca suratima bakmasin. Friends'e gülsün.
Gojonun gozu bantli halini koymamani gozlerini begenmene yorumladık ahahhaha gojonun su alev cikaran adamla vssi güzeldi ama ana karakterin su buyucu okulu zamani niyeyse sıktı ya. Yeni sezon güncel galiba?
Mümkün elbette. Her kadına hitap etmek zorunda tabiki degilim ve olamam. En azindan görüştüğüm kadınların yarısınin ilgisini alsaydim diyorum mesela. Örneğin sen beni beğenmedin. Olagan. Ama hep böyle
Neden adım attığım çoğu kadın ya bastan istemiyor ya da bir gün konuşup veyahut bir kere buluşup bir daha yazmıyor. Bunu cok dusunuyorum ve bir yanıt bulamıyorum.
Kadınlar da artık erkler gibi yüzeysel ilişkilere merak saldılar. Senin ya ağzın iyi laf yapmıyordur ya ciddi ilişki insanisin ya da alma verme olarak girisiyorsun konuya. Hepsinden de kacabilirler.
Sohbete önem veriyorum ve karşmdaki kadını cididye alıyorum. Cinsel beklentiyle konuşmuyorum ve bunu yansitmiyorum. Sorun bu mu gerçekten. İhtimallerden birisi?
Evet görüştüklerin daha kısa süreli bişey istiyor olabilirler. Beklentiler uyusmuyorsa ayak bağı olarak görebilirler. Çünkü ciddi düşünen insanlar çok düşüyor ilişkinin üstüne. Bugün de herkes bunu istemiyor maalesef. Ama onun dışında karakter , duruş vs bunlardan da hoslanmamis olabilirler 🤷🏻
Tabiki beni sevmemiş de olabilir bir kadın. Konuşma tarzımı beğenmemiş olabilir, enerji alamamiş olabilir, icinden gelmemis de olabilir. Ben hepsine saygi duyuyorum. Fakat 27 yaşımda sadece 1 kez ilgi duyduğum bir kadının ilgisini alip sevgilim olması ve hepsinde yenilmem zoruma gidiyor. Sence bu beklentim fazla mi?
Asla değil. Ama üstüne alınma bende 24 yaş olarak onlarca insanı reddettim, bu onların kötü olduğu anlamına gelmiyor sadece birbirimize uygun değildik 🤷🏻. En azından siftah yapmışsın öyle düşün 😅 .
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bir kadın gözünde; Sanat, kültür, tarih gibi ilgi alanlarımın olması ve bunları paylasmam sizce maskülenligime zarar veriyor mu?
Yapay Zeka Cevapladı
Sanat, tarih ve kültürle ilgilenmek maskülenliği zedelemez; aksine entelektüel derinlik katıp öz güvenli bir çekicilik yaratır 🧠. At binme, tarihi mekanları keşfetme ve stil sahibi duruşun zaten güçlü bir karakter sergilediğini gösteriyor 🕵️♀️. Gerçek maskülenlik kaba olmak değil, ne istediğini bilen nazik ve birikimli bir duruş sergilemektir ✨. Sence o kişinin bu eleştirisi kendi güvensizliğinden kaynaklanıyor olabilir mi ☕?