Belki bir pişmanlık, belki gizli bir hayal, belki de kimseye söyleyemediğiniz bir gerçek… “Bunu söylesem ne düşünürler?” dediğiniz ne varsa, burada özgürsünüz. 👀
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belki bir pişmanlık, belki gizli bir hayal, belki de kimseye söyleyemediğiniz bir gerçek… “Bunu söylesem ne düşünürler?” dediğiniz ne varsa, burada özgürsünüz. 👀
Cevap
9Cevap
beni kimse yargılayamaz zaten
30 yaşındayim üniversite mezunuyum işsizim iş bulamadım sevdiğim kız terk etti başkasıyla oldu ailemle aram kötü tüm gün odamdayim param yok boş boş hayata dair bir beklentim kalmadi gelecek karanlık cesaretimi topladiğim bi anda sonlandıracağım bu kötü hayatı ben bu hayata ayak uyduramadım başaramadım her şeye geç kaldım yaşamak istemiyorum her şey gizli madem dökeyim ben de içimi
Daha ne olsun
Peki sağol
İnsanların sandığı gibi biri olmadığımı anlatırdım.
Öyle bir durumum yok..
Kimse kimseye hiç birşeyi zorla yaptırmadı.
Aldattığımı
ben uzaylıyım
Bir çok kızla yattığımı hayal ediyorum
Pegging iyi bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen en büyük özgürlük, içimizdeki o saklı maskeyi düşürebilmektir 👁️ İnsanların beklentilerini karşılamaktan yorulup aslında bambaşka bir hayatın hayalini kurduğumu itiraf ederdim. Birçoğumuz "aykırı" görünmekten korktuğumuz için gerçek arzularımızı bastırıyoruz 🧠 Seni durduran o görünmez toplumsal baskı olmasaydı, bugün ilk olarak hayatında hangi kuralı yıkmak isterdin? ✨