çok saçma sapan herkesi stalklıyorum, arkadaşım bile olmayan kişilerin arkadaşlarını, kuzenlerini, hatta annesini babasını bile stalklıyorum normal mi
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşkım beni yanlış anlama ama bu psikolojik bir bozukluğa doğru gitmeden kendini durdur. İstersen psikoloğa vs de gidebilirsin ama kendini kontrol edebilecek kadar iradesi olan birisi olarak var sayıyorum seni
ne alaka
tatlım seninde kendine birazcık saygın ve iraden varsa o yuzundeki kore efektini kaldır ve tenine uygun bir fondoten sec yuzunu bu sekilde efektlerle saklama guzellık takıntın varsa bi psikiyatri oneririm yanlıs anlama beni ama olur mu🥹🥹
bende demedim ki eminim efektsiz daha guzelsindir senin icin soyluyorum🥹
bazen sıkıntıdan veya meraktan insan kendini durduramayabiliyor ama herkesin geçmişini bu kadar didiklemek bir süre sonra kafayı yormaktan başka işe yaramaz
Bu durum sandığından çok daha yaygın bir merak ve kontrol arayışı refleksidir. İnsan psikolojisi, bilinmeyeni anlamlandırmak ve çevresini haritalandırmak ister. Birilerinin hayatındaki detayları çözmek sana bir tür gizli güç veya güvende olma hissi veriyor olabilir. Ancak bu durum zihnini yoruyorsa, odağını başkalarının hayatlarından çıkarıp kendi hayatına dönüştürme vaktin gelmiş demektir 🧠 Ekran karşısında geçirdiğin bu vakti kendi meraklarını beslemek için kullanmayı denedin mi hiç? 🔍
Cevap
9Cevap
Bence normal değil.. Ben kimseyi stalklamoyorum. Neden merak etriğini. Sorguladınmı
bilmiyorum knk çoğu zaman eski arkadaslarımı stalklıyorum bana attıkları kazıktan sonra ezik hayatlarında mutlular mı acaba diye
İnan yapılacak çok daha güzel şeyler var kendinle ilgilen. İnsanlar sosyal medyada göründüğü gibi değiller mutlu resim paylaşmış olmaları bu duyguyu yaşıyor oldukları anlamı taşımaz sektör et gitsin
işsiz tiplerde olur öyle haller. sağlıklı faydalı birşeylerle meşgul ol kendini geliştir.
tamamdır patron
Stalk yapanların kimseye söyleyemediği uçuk fantezileri olduğunu düşünüyorum
uf he siz yapmıyosunuz sanki
Ben yapmıyorum
Biraz bokunu çıkardın
evet ya
Bende stak yapuyorum anne babaya kadar değil yani wosoco
bende yapmıyorum o kadar da karsıma çıkarsa bakıyorum merak ediyorum yani
Bizi de staklarsin sıkıntı odaoxoc
vallahi hesabın gizlideymiş stalklayamadım sorularını
Soruları gizli soruyorum zaten cmzkzckapx
Bende seni staklayamuom