Bazen için sıkışıyor ve kötü bir his içimi sarıyor sebebi ne neden oluyor bazen kötü bir şey oluyor bazen olmuyor nasıl kurtulurum
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O his çoğu zaman zihninin biriktirdiği şeylerden geliyor; farkında olmadan büyüyen kaygı, yorgunluk, çözülmemiş bir mesele. Bedenin seni uyarıyor ama isim koyamıyorsun. Kurtulmak için önce o an nefesine dön, sonra kendine "şu an gerçekten bir tehdit var mı" diye sor. Çoğu zaman yok ama içeride eski bir korku konuşuyor. Onu dinlemeyi öğrenmek lazım.
Mesela geçen hissettim baya hissettim kötü bir şey olcak dedim babam sigara içtiğimi öğrendi kötüydü
Zihnimiz ve bedenimiz, farkında olmadığımız bastırılmış duyguları veya geçmiş kaygıları bize fiziksel sinyallerle hatırlatır. Tanımlayamadığın bu iç sıkıntısı, kontrolü kaybetme korkusundan veya zihninin sana uyguladığı gizli bir savunma mekanizmasından kaynaklanıyor olabilir. Bedeninin bu tepkisine karşı savaşmak yerine, onu dinlemeyi denemelisin. Aniden o his geldiğinde bedeninde tam olarak nerede hissettiğini hiç fark ettin mi? 🧠✨
Cevap
7Cevap
Bazen olacak kötü bir şeyin habercisi olabiliyor. Dua etmek lazım
aslında altında yatan ve çözüm bulamadığımız bir sorun oluyor genelde ya da Ortaya çıkmasından korktuğumuz bir sorun
Evrmsel kalıntılar
Kötü olmamızdan
Kötü niye olalım ya
Ne burcusun?
Aslan
Konuşmak ister misin blraz
Sigara yak
Bıraktım
Uykusuzluk
Süt iç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?