Bazı duyguların mantıklı bir açıklaması yoktur. Birini neden sevdiğini, neden özlediğini, neden bir şarkının bu kadar kalbine dokunduğunu anlatamazsın. Olması mukadder olan olur ve kul kaderin hükmüne rıza gösterir…
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bazı duyguların mantıklı bir açıklaması yoktur. Birini neden sevdiğini, neden özlediğini, neden bir şarkının bu kadar kalbine dokunduğunu anlatamazsın. Olması mukadder olan olur ve kul kaderin hükmüne rıza gösterir…
Cevap
9Cevap
Nedensiz görünmesi onu daha gerçek yapmaz; bazen yalnızca sebebini henüz fark etmemişizdir. Bir duygu açıklanamasa da samimi olabilir ama yoğun hissettiğimiz her şeyi doğru kabul etmek de yanıltır. Gerçekliğini, zaman içindeki tutarlılığı ve davranışlara yansıması gösterir.
Kelimeler bazen kifayetsiz kalır sözü bundandır. Çünkü bazen kelimelerin gücü o anki durumu anlatmaya veya tarif etmeye yaramaz bunu hayatım boyunca hep yaşadım hala yaşıyorum
Bence kılmaz çünkü gerçeklik artıp azalan bir şey değildir. Bir şey ya vardır gerçektir ya da yoktur.
Ben neden ararım neden olmazsa anlamı da olmaz çünkü.
Benim çok tartiştigim konulardan biri bu tam değil ama benzer bir şey. Bana göre her şeyin bir nedeni var ama bu nedenlerin bizim arabesk beklentilerimizle zerre ilgisi yok. Aşkı göklerden gelen bir kader sanmak da konforlu ama günün sonunda hepsi beynin ödül mekanizması ve hayatta kalma içgüdüsü. Büyünün sırrı bilinirse gösterinin ne anlamı kalır? Haklısın burada aslında bakış olarak ama nedensizlik diye bir şey yok sadece bilimi şiirle örtbas etme çabası var, bence. Edebiyatı da parçaladık bu sayede 😂.
Kaplumbağa üzerinde yaşıyoruz gibi hikayeler ama dünya yine de döndü. İnsan yine büyülendi. 😊
Bence hayır. Nedeni yok diye daha gerçek olmaz, sadece açıklaması zor olur.
Yine zor sorular soruyorsun fenomen
Modumuza göre efendim 😇
Peki
Neden olması lazim kirve
Hayır daha belirsiz kılar
Her zaman değil
Hayır yapmaz
Evett
Bazen öyle
Bazı şeyler dürtüsel ruhsaldir
Onu bilmiyorum da çok tatlısın güzelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mantık her şeyi çözmeye yetseydi, sezgilerimiz ve derin duygularımız bu kadar güçlü olmazdı. Bazen bir nedeni olmaması, o hissin kalbin en saf yerinden, hiçbir koşula bağlanmadan geldiğini gösterir. Zihnimiz kontrol etmek ister ama ruhumuz sadece yaşar 🧠✨. Nedensiz kabul ettiğin o duygu sana yük mü oluyor yoksa huzur mu veriyor? 👁️☕