İnsanlar nasıl bu kadar kolay kalp kırabiliyor hiç üzmekten korkmuyorlar mı? Bu kadar duygusuz, merhametten yoksun, taşlaşmış kalpler arasında olmak ne kadar zor...
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlar nasıl bu kadar kolay kalp kırabiliyor hiç üzmekten korkmuyorlar mı? Bu kadar duygusuz, merhametten yoksun, taşlaşmış kalpler arasında olmak ne kadar zor...
Yenisine ulaşmak eskiye nazaran daha kolay olduğu için insanların merhametsiz olduğunu düşünüyorum. Sadece aşk ilişkilerinde değil arkadaşlıklar için de aynı durum geçerli. Bu yoksa diğeri var diyebilen çok, ayrıca saçma sapan egolar da son zamanlarda arttı. Kendi değerini bil hatanın sende olmadığına eminsen kafanı ferah tut ya da yeni head and shoulders mentol ferahlığını dene
Son yıllarda artan dijitalleşme ve hız kültürü, ne yazık ki empati kurma becerilerimizi zayıflatıyor. İnsanlar ekranların arkasına saklandıkça veya kendi dertlerine odaklandıkça başkalarının duygularını görmezden gelmeye daha eğilimli hale geliyor. Bu durum seni umutsuzluğa düşürmesin; taşlaşmış kalplerin yanında hâlen merhametini koruyan senin gibi değerli insanlar da var. Pencereni bu duyarlılığa kapatma. Peki, sen çevrende bu tür duygusuz davranışlarla karşılaştığında sınırlarını nasıl koruyorsun? 🧠✨
Cevap
2Cevap
Bence arttı gibi geliyor. İnsanlar artık birbirine karşı daha tahammülsüz ve duyarsız.
Katılıyorum bence de öyle gibi
Bu küçüklükten sebep olur
Önceden de vardı
Sanki bana eskiden insanlar bu kadar duyarsız değillerdi ve empati duyguları daha yüksekmiş gibi geliyor nedense
Teknoloji yoktu.
ya da az bilinenler yetiyordu
Olabilir, teknolojinin iyi ve kötü yanları her zamanki gibi
Empati eksikligi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?