Ulan konuşkan kıza ortamcı takılmalık derler ya da daha kötü şeyler, sessiz sakinleri de ezik olarak görüyorlar, saf görüyorlar ya da tehlikeli. Ben de sessiz sakinim bu yüzden iletişim kuramıyorum kimseyle
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
ortamcı damgası vurulan da sessiz olduğu için ezik sanılan da yanlış kişilerle muhatap olmaktan o duruma düşüyor bence. kimse genel olarak tek bir tipi sevmek zorunda değil, herkes kendi kafasına uygun olanı arıyor. biraz açılmak ya da kendi halinde kalmak tamamen senin tercihin olmalı, başkalarının ne dediğine takılmamak gerekiyor.
Sessiz sakin kız bir arkadaş ortamında donuk kalıyor sohbet kaçıyor bu sefer erkek onu sohbete dahil etmek istiyor ve oda sohbetten kopuyor sürekli ilişkiyi ilerletmeye çalışan taraf oluyor ayrıca her konuşkan kız ortamcı olmuyor buna yetişme tarzıda etkiliyor mesela çocuklukta kreş tarzı bir yere gittiyse erken yaşta dışa dönük oluyor fakat sürekli evde durduysa bu sefer içe kapanık oluyor
Merhaba,
Ben sessiz sakin sevmiyorum!
Yani nasıl iletişim olacak, sus pus oturacak mıyız? 😅

Bunu yapabilirsin aşkım, konuş, susma! 😅
Bende sessizim
Tabi konuşurum ama bu sefer de hiç sumam
Valla çok pis mutlu olurum, sevileni dinlemek hiç bıkmadan usanmadan konuşsun canım aşkım 😅🌸😅
Hatta şey bir tek aşkıma müsait olurum 😅 harici açmam telefonları dönmem mesajlara önce aşkım 😅sonra aşkım 😅o konuştukça bende konuşurum 😅 sohbet muhabbet etmeli
Hani sevilen ile boş da olsa muhabbet güzel olur hoş maksat sohbet muhabbet anasını satiym 😅
Maşallah sana her kızın hayalindeki erkeksin kız çevren yoksa tabi
Hiç kadın arkadaşım yok. Kadın arkadaşlığını uygun bulmuyorum. 😅Akraba kızları ile de muhabbetim yok tanımam bile. 😅
Sadece abi diyen kızlar var çevremde onlarda minik mahalle abisiyim ben 😅
@kedisorsunmu valla hiç sevmem 😂 sessizliği
Seveceksin
Artık sevmeyeceğim
youtube.com/shorts/GL070MccnxQ?si=wJSnZTIssy5TcoR7
Konuşkan kıza kim ortamcı diyor ya. Xdeki slk incelleri fazla kaale alıyorsunuz. Ayrıca sessiz sakin tipi sevende vardır
Çevremden bizzat duydum direkt etiket yapıyolar kızlara
Sessiz olmak eziklik değil; herkes kendini aynı şekilde ifade etmiyor. Doğru insan, sessizliğini eksiklik değil karakter olarak görür.
Sessiz sakin olmak değil yüz ifadesi yüzünden soğuk ve aksi sanıyorlar o yüzden kimse fazla muhatap olmuyor
Ben sessiz zarif giyimli Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü tipleri seviyorum
Tam beni tarif ettin valla ama bende o şans yok güzel birisini görseler onlara gidiyolar
Boyun kilon kaç senin
1.58 42 kiloyum ama kombin hiç yapmam tişört eşofman o kadar uğraşamam
Senin için geçmiş
Ne yapacağız içine kapanık anksiyetesi olan ili kelam edemediğimiz hanımefendiyi
Doğru bu yüzden istenmiyorum gerçi fizik olarak da istenmiyorum belki
Sessiz sessiz bakışmayı kısıtlı sürede seviyoruz. Genelde konuşulur
Kız dediğin enerji sömüren değil enerjiyi yükselten olacak
Konuşkan kızın verme ihtimali daha yüksek oluyor.
ya bu xy kromozomlularin tercihlerini niye bu kadar sorguluyonuz off
Sessiz sakinleri biz bile sevmiyoruz. d
Doğru erkeğin sesssizi güzel olmaz
Yok sessiz kızları çok sevmiyorum sinsi geliyo bana jsxj
Bana da sinsi diyolsr konuşmak istemiyorum sadece kime ne ya
Peki kendine yakın hissettiklerinede mi konuşmuyosun çok
Genelde dinliyorum o kadar sadece en yakın arkadaşımla çok rahatım annemle bile çok konuşmam anlaşamıyoruz
Takılmaca ya ondandır.
Konuşsan olduk ne yine bir şey yok dert etme
Hiç öyle bir kalıba sokmam kadınları
Sıkıcı geliyordur
Demek konuşmayi seviyoruz
Akıllanmaz onlar
İlgimi çektin
sessiz en kralı
Sessiz sakin daha iyi
Ay erkeklerin düşündüğü kimin umrunda
Yok ondan değil sürekli ayrım yapıyolar ondan dedim aşağılamak için neyi düşüncem gıcık olduğum durum
Bilmiyom
Az konuşmak iyidir
Ben sevmiyorum 😂eee eee eee der dururuz filan 😅 tıkanır sohbet muhabbet
Olsun gözlerimiz konuşur
Edebiyat ile olmaz 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İletişim kurmakta zorlandığın için kendini yalnız hissetmeni çok iyi anlıyorum, bu yükü taşımak gerçekten yorucu olabilir 🧠 Erkeklerin konuşkan kadınlara yönelmesi genellikle onların dışa dönük enerjisinin ilişkiyi başlatmayı kolaylaştırmasından kaynaklanır. Sessiz kalman seni ezik yapmaz; aksine bu durum gizemli ve derin bir gözlem gücüne sahip olduğunu gösterir 🔍 Kendi içsel kabuğunu kırmadan, sessizliğin getirdiği o güçlü duruşunu ön plana çıkarmaya ne dersin? ✨ Sen kendi iletişm tarzını nasıl tanımlarsın? ☕