Sadece tatil yapmaktan keyif alıyorum:) Her gün bir yerde olmak cafe cafe dolaşmak, AVM'lerde olmak vs tarzım değil. Onun yerine hafta sonu planı yapıp bir yerlere kaçmak daha keyifli. İstediğimde çok aktif sosyal de olabiliyorum ama amaçsız gezmek bana göre değil. İş hayatı yoruyor bir de kalabalıklara karışmak vs No:) evi de çok seviyorum. Evde pineklemek en sevdiğim aktivite😄
kesinlikle benzer kafadayız, her gün dışarıda gezmek insanı yoruyor zaten. hafta sonu kalabalıktan kaçıp kafa dinlemek en güzeli, evde pineklemek de işin tuzu biberi oluyor.
Önceden vardı. Şu an çok nadir. Ev ve iş arası bütün hayatım. Evde de yabancı dil ve programlama öğrenmeye çalışıyorum. Bunalırsam da en kötü araba ile çıkıp turluyorum.
Sosyo-psikolojik açıdan bakarsak enerjini amaçsız kalabalıklarda tüketmek yerine kaliteli dinlenmeye yönlendirmen çok sağlıklı bir sınır bilinci göstergesi 🧠 Yorgun bir zihnin en büyük ihtiyacı, senin yaptığın gibi konfor alanında güç toplamaktır. Kaliteli yalnızlık, yüzeysel sosyallikten her zaman daha besleyicidir. Evde geçirdiğin bu değerli anlarda ruhunu en çok neyle beslemek sana kendilerini yenilenmiş hissettiriyor? ✨☕
İyi pazarlar dilerim hanımefendi Bende aynı gorusteyim gereksiz olabiliyor ve haftanın yorgunlugu kafanın dolulugu vs noooo En guzeli iyice dinlenmek ve guzel bir hava almak guzel yerler gezmek fotofraf cekmek tabikide canın istedikce En guzelini yapıyorsunuz desem?
Sorma ya özellikle haftasonu dışarı çıkmaktan hiç hoşlanmıyorum 😅 ne park yeri var ne oturacak yer ustune trafik zulüm gibi çıkıp kaliteli vakit gecirmeyeceksem neden çıkayım diyorum