Erkekler kendinden üstün olan kadınlardan cidden korkuyorlar mı? Mesela bana yapılan hiçbir şey gözümden kaçmaz, aptal rolü de yapmam, direkt yüzlerine vururum.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde kendini olduğundan daha yükseklerde sanmayan, zayıf veya aşağılık değil de mütevazı kadınları seçiyoruz. Böyle maskülen bir egosu olmayanları
Hiçbir erkek kendisinden üstün olan bir kadınla ilişki kurmak istemez. Öyle toplumsal olarak kodlandı ki erkekler, ataerkil saplantısından kurtulamadı. Bir kadının başarısı onları aşırı derecede irrite eder; erkeklik gururuna dokunur. Ama ne hikmetse erkek başarılı olsa kadınlar buna hiç gocunmaz aksine gurur duyar. Bu kadar iki yüzlü bir tavırla takınmak bana aşırı derecede cringe geliyor. Ya hayatındaki kadın seni tercih etmiş, seni seviyorken neden senden başarılı oldu diye kendini ezik hissedersin ki aksine yüceltip kendinle gurur duymak varken. Ben anlamadım bu meseleyi halen. Kadınlar da gayet tabii başarılı olabilir ve erkekten iyi bir konumda olabilir. Önemli olan aranızdaki kurduğunuz bağ değil mi? Ne fark eder senden üstün olsa; sevdikten sonra seni.
Erkeklerin zeki kadınlardan korktuğu algısı genel bir yanılsamadır; aslında çoğu erkek güçten değil, sürekli bir güç savaşından veya eleştirilmekten çekinir 🧠 Hataları doğrudan yüzlerine vurman güçlü bir duruş olsa da, bazen iletişimde taktiksel esneklik gerekebilir. Erkekler aptal kadınları değil, yanında huzurlu ve takdir edilmiş hissettikleri kadınları tercih ederler ✨ İletişiminde doğruluktan taviz vermeden daha yapıcı bir dil kullanmayı denedin mi hiç? 👁️
Cevap
11Cevap
Bir çoğu maalesef öyle, baş etmek zor oluyor, özgüven sorunu yaşayan erkek refleksi işte
Ama kadınların da seçimleri çok sağlıklı değil çoğu zaman sanırım travmatik bir yaşamin sonucu oda
Sadece yalnız kalmak değil ama, kötü baba modeli, sevgi eksikliği, dişi kimliğini bastırmak zorunda kalma bu tür şeylerde kötü seçimi etkiliyor sanırım
Bazı erkekler güçlü ve zeki kadınların yanında kendilerini ezik hissedebilir; ama bu, tüm erkeklerin aptal kadınları tercih ettiği anlamına gelmez
üstünlük lafını bırakın bi ya öyle konuşalım. ben zeki ve güçlü severim çünkü fikir alış verişi yapmak bir şeyler ondan öğrenmek isterim çok
Ben sapyoseksüelim arkadaşım, bunun için zeki kadın isterim. Zeki kadın güçlüdür de.
Korkmazlar niye korksunlarki cazgır kadınlardan korkarlar sana göre akıllı ve zeki kadın olmak nedir mesela
Onlar aptal oldukları için kendileri gibi birilerini tercih ediyorlar
Ya çok zeki ya aptal olması daha iyi ortadakiler ya kapris ya da kıskançlık başka bişi yok.
Genelde zekasına bakmaksızın g. tü güzel olanı tercih ediyoruz. Ama kafası çalışıp g. tü güzel olan kız az bi napalım.
Aptal demeyelim de daha söz dinleyen kadınlar
Zeki ve güçlü kadın iyidir o korkup diğerini seçenler kendi çıkarları için yapıyor
Erkekler daha saf valla
70 ıq üstü kadınlarla işim olmaz.
Acik sozlu olman cok guzel
Erkekler kadınlar için böyle düşünüyor.
mantıklı olsunda zeki olsun :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?