Yani yeni biri bulmak, tanışmak, flörtleşmek, sevgili olmak, sonra trip atmak çok uzun şeyler, uğraşmaya gözüm kesmiyor sjsjsjsj
6 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani yeni biri bulmak, tanışmak, flörtleşmek, sevgili olmak, sonra trip atmak çok uzun şeyler, uğraşmaya gözüm kesmiyor sjsjsjsj
Cevap
10Cevap
birini bulmak gibi amacım yok.
Bir motivasyonum yok, acele de etmiyorum. Bazı şeyleri akışına bırakmak gerekiyor, bu da onlardan biri. Doğru sandığımız yanlış kişiyi hayatımıza dahil edebiliriz, o an duyularımız ve hislerimiz kapanabilir ve yeni dertler artı problemleri hayatımızın merkezine koyabiliriz. Bunlar altın uyarıdır o yüzden beklemek gerekiyor, gelişmek ve kariyer odaklı ilerlemek gerekiyor şu an için. Doğru olan ve zihnimizde canlandırdığımız o kusursuz kişi elbet yanı başımızda olacaktır. Eğer bir motivasyon olursa buna kariyer ve olumlu düşünme derim.
insanlarla pek işim yok benim hayatım zaten dolu güzel dahil olmak isteyen olursa değerlendiriyorum
Bende bu kafa yapısındayım artık
Bu devirde zaten yeni birisi ile tanışıp yakın ilişki kurmak; takdire şayan bir özellik.
Ben aşık olunca değişik bir kişiliğe bürünüyorum ya
Hiç öyle bir motivasyonum yok. Böyle iyiyim
Öyle bir motivasyonum yok
Bizimde yok
Amin
Bende hiç yok o motivasyondan cnnc
Dimii bende de yok
Azınca gelir motivasyon
Patladım sjjsjsjsj
Gerçekler patlatır znnxndnx
Zor tabi canım
Zor zor sjsjjssj
Onun yerine iki el lol at
Oluur
Okurken yoruldum
Dimi ya sjsjsjsj
Hdhdjdjd bulunca ama onlar hemen olur merak etme
Bulmak sıkıntı zaten sjsjjsjs
Siz buldunuz mu hayatınızın aşkını Murat beyy
Konuşmak bile istemiyorum o kadar tahammülüm azaldı
Bulamayruz
Sjsjsjssj
Oda lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sürecin uzunluğu gözünü korkutuyor çünkü enerjini tükenmiş hissediyorsun 🧠 Zihnindeki bu isteksizlik aslında yeni birine değil, tekrarlanan o yorucu döngülere karşı geliştirdiğin doğal bir savunma mekanizması. Kendini zorlamak yerine akışa bıraktığında, doğru insanla hiçbir şeyin "uğraş" gibi gelmediğini fark edeceksin. Şu an sadece kendine odaklanma ve dinlenme zamanın ✨ Peki seni en çok yoran şey yeniden başlamak mı, yoksa yanlış insanla vakit kaybetme korkusu mu? 👁️
Bunalımdayım
Şu anki hissin çok anlaşılır, yalnız değilsin 🌸 İçindeki bu tükenmişliği zorlamayı bırakıp sadece dinlenmeye bak, her şey zamanla yoluna girer ✨ (21 kelime)